• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Sykatynka Asia nie musi isc na taką wizyte bo ona juz miała invitro wiec to inna sytuacja :)

Asia bedzie dobrze :) nawet na leki refundowane sie zalapiecie :)

Lilia superasne wiadomości !!!!!!! Poniedziałek juz blisko , bedzie dobrze :)

reklama
Hej dziewczyny;-)
I się melduję, robiłam dzisiaj morfologię i pozostałe badania z krwi,
Wyniki już były po 2 godz z morfologii obwodowej i powiem Wam, że nie do końca wyszło tak kolorowo, bo mam trochę za mało leukocytów, tzn norma wg nich jest od 4,3 a ja mam 3,96. Normy się różnią, zależy od laboratorium, np w synevo jest od 3,5, a tak generalnie w necie podają od 4.
I już się zamartwiam, że to białaczka, nowotwór, i inne złe choróbska.
Może te tabletki anty jakoś wpłynęły na tą morfologię, niby na ulotce ovulastanu jest napisane, że może on wpływać na wyniki testów z krwi, ale nie jest napisane jakie odczynniki może zakłócać. Także jestem zmartwiona na maxa.
U męża badania wirusowe ok, ja wymaz na chlamydię ujemny:-)

calineczkaa anestezjolog Ci powie na wizycie że obniżona ilość leukocytów wynika z brania gonapeptylu ja tez tak miałam, nie ma co się martwic, jeszcze neutroocyty i inne jakies były obniżone:-p

Cześć dziewczyny

Calineczka - Cieszę się że wyniki macie ok , jeżeli chodzi o leukocyty to nie znam się ale raczej nie ma tragedii. Widzę że jednak miałaś wymaz na chlamydię a nie badanie z krwi , na krew się czeka ok tygodnia . Podejrzewam że Twój mąż nie miał badanej chlamydii.

Lilia - W poniedziałek po punkcji jak dojdziesz już do siebie to odezwij się. Trzymam kciuki

Asia - Wyniki nasienia dość kiepskie ale nie ma co się załamywać bo nie jest najgorzej. Najważniejsze że jest 3% o prawidłowej budowie i ruchu co daje w zasadzie dość sporą ilość a jak wiadomo my potrzebujemy tylko kilka prawidłowych plemników które embriolog sobie wybierze.

Olusia - Cieszę się , że Twoje dzieciaczki mają się dobrze. Moje plamienia już się zmniejszają powoli. Rozmawiałam z dr i powiedział że tak może być i mam się nie przejmować. Mam skończyć to opakowanie anty a kolejne zacząć po 5 dniach.

calineczkaa - to super, że macie dobry wyniki :) Robiliście je w "naszej" klinice?

A ja już nie mogę się doczekać poniedziałku.....aż mnie roznosi :-D I na dodatek muszę czekać do godziny 16-tej......

Hess, siemanko:-)
Tak, robiliśmy w klinice;-)
Jeszcze nie ma wszystkich wyników, więc cierpliwie czekam;-)
Dasz radę, przecież poniedziałek już tuż, tuż i czekam na relację, jak tylko przyjdziesz do domku;-)

reklama
I jeszcze info, dowiedziałam się dziś, że w Inviccie z rządowego programu jest 5 ciąż.
Podobno realizują ten program od lipca albo sierpnia.
Sykatynka, mam nadzieję, że Ty powiększysz tą statystykę lada chwila;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry