genna
Fanka BB :)
Asia raczej nie ma takiej możliwości, no chyba ze w nasieniu w ogóle nie ma plemników . Tu nie godzi by one były dobre, tylko zeby w ogóle były badania , na jej podstawie zapewne tez zaleci Tradycyjne IVF, ICSI lub IMSI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

kolejna wizyta za 2 tyg...dostalam skierowanie na badania na morfologie, mocz, ths i wiele innych badan... i pytalam o banki czy moge postawic.. powiedzial ze nie .. jeszcze w mojej styaucji jak to ciaza blizniacza... mam brac vit c, pic duzo herbaty malinowej i z cytryna.. pic mleko z czosnkiem... wracajac od lekarza wstapilismy do mamy na pogaduchy i troche nam sie zeszlo.. potem do sklepu na drobne zakupy i jak wracalam juz do domu to mi sie tak nie dobrze zrobilo w aucie ze musielismy stanac na chwile.. poszlam i zwymiotowalam... a szarpalo mna i to bardzo... przyszlam do domu i pod prysznic od razu i do lozeczka...