reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, padłam, taka porcja luteiny jest mocniejsza chyba niż to relanium... najgorsze jest to, że od kiedy się obudziłam, to mnie strasznie brzuch boli, tak kłuje po samym środku :( i oczywiście przeczuwam najgorsze...
Przepraszam, że wam tu tak mędzę, ale to moje pierwsze podejście i nie wiem w ogóle czego mam się spodziewać :(

sykatynka, nie przeczuwaj najgorszego. kiedy bylam w ciazy mnie klulo bardzo. teraz tez mnie bardzo klulo i myslalam, ze jestem, a tu klapa.

progesteron ma takie skutki uboczne. niestety. jak moj wynosil 300 to lezalam w lozku jak zwloki ;)

invitro to koszmar.

Sykatynka ja po transferze mialam silne bole miesiaczkowe i myslalam tez ze sie nie udalo. Okazalo sie ze niepotrzebnie tak zakladalam bo takie bole wcale nie swiadcza o najgorszym :-)

Olusia??

sykatynka - nie można przeczuwać najgorszego......to, że coś dokucza nie zawsze oznacza coś złego. Ja staram się martwić dopiero wtedy, gdy jest ku temu konkretny powód..... ;) Będzie dobrze, trzymam kciuki :)

Moja koleżanka po pierwszym i udanym transferze miała od dnia transferu bóle brzucha, jak na miesiączkę;-)
Myślę, że to dobry prognostyk;-)
A to trzeba brać tak dużą dawkę luteiny?

Migotka, a nie masz zaprzyjaźnionej apteki, która sprzedałaby Ci acidum folicum 5mg bez recepty, powiedz że bierzesz na homocysteine, że Ci się skończyła a do lekarza idziesz dopiero w następnym tygodniu, albo tak jak wcześniej pisałam idź w poniedziałek do lek. rodzinnego na pewno Ci wypisze.

Sykatynka, nie zakładaj najgorszego, mnie od dnia punkcji bolał brzuch, transfer był masakrą, cały czas pisałam dziewczyną że na pewno się nie uda, nie w takich warunkach, a teraz beta rośnie, pęcherzyk rośnie. Trzymam kciuki.

Lilia, jutro pewnie się już dowiesz kiedy punkcja, dalej trzymam kciuki za jajca.

PAŹDZIERNIK

18: Lilia - podglądanie pęcherzyków
20: Hess - wizyta kwalifikacyjna

20: sykatynka - wysoka beta !! (II weryfikacja)
20: Ladygodiva - wizyta przed crio
21: Luize - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
21: inka26 - immunolog

21: Aisa79 - podglądanie maluszka
22: GizaS - wizyta kontrolna w czasie antyków
22: sykatynka - wysoka beta !! (III weryfikacja)
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna

24: dorotav - podglądanie cudu
27: Migotka25 - wizyta przed crio
28: mavi - wizyta planująca kolejne podejście
28: liskka - badania prenatalne
30: kasik36 - podglądanie juniora

31: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków

31: dorotav - podglądanie cudu
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD