reklama
calineczkaa
Fanka BB :)
o masz, hess, to cię natura uszczęśliwiła;-)
Nie dość, że alko nie możesz pić, to jeszcze słodyczy nie możesz jeść, ze względu na cukier;-)
Nie dość, że alko nie możesz pić, to jeszcze słodyczy nie możesz jeść, ze względu na cukier;-)
calineczkaa
Lilia, ja już wymyśliłam infekcję układu moczowego, i biorę na to antybiotyk:-):-):-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mowicie o prewenit intensiv? ktory zawiera b6, b12 i kwas foliowy? ale bierze sie go przy mutacjach tylko czy mozna brac wczesniej?
Ja zaraz wchodze do gabinetu... lekarz sie spoznil i byly przede mna 3 osoby jescze...
Ja zaraz wchodze do gabinetu... lekarz sie spoznil i byly przede mna 3 osoby jescze...

agulla84
Inka masz już wyniki z histeroskopi?co Ci tam napisali?
agulla mam wynik , napisali ta:
Biopsja endometrium - bardzo drobne szare fragmenty tkankowe.
Rozpoznanie : bardzo drobny fragment endometrium w fazie proliferacji i to tyle nie wiem co to właściwie oznacza . A ty co tam masz dokładnie napisane ? byłaś już wynikiem u gina ?
Biopsja endometrium - bardzo drobne szare fragmenty tkankowe.
Rozpoznanie : bardzo drobny fragment endometrium w fazie proliferacji i to tyle nie wiem co to właściwie oznacza . A ty co tam masz dokładnie napisane ? byłaś już wynikiem u gina ?
agulla84
Ja teraz nie pamiętam dokładnie napisze wieczorem bo jestem w pracy teraz ale nic takiego co ty masz napisane
reklama
Podziel się: