reklama

Kto po in vitro?

reklama
aisa79 oby twoje slowa były prorocze :-)

calineczka nie wazne ile, wazne jakiej jakości :tak: bedą dorodne jajca;-)

gos co do gonapeptylu mnie nic nie bylo:baffled: ale czy drętwieją Ci nogi? czujesz mrowienie? bóle głowy?

Ostatnia edycja:
Aisa to prawda mdlosci oraz wymioty moga tak clowieka wymeczyc ze ma sie juz wszystkiego dosc.. :-( obecnie biore po 1 czopku bo inaczej znow sie u mnie odzywaja mdlosci i wymioty a tak to jakos to przetrzymuje chociaz nie zawsze....uuu dentysta wspolczuje... nie cierpie dentystow...:tak:

Kasik, ladygodiva powodzenia na wizytach ;-)

Gos ja nie pomoge, nie szlam dlugim protokolem....;-) ale mysle bys jednak skonsultowala to z lekarzem.... kiedy masz wizyte ? ty chodisz do GC?

gos1512 - o, to lekarz nie bardzo przejęty......skoro nie widzi problemu z ciśnieniem, ale ja i tam na wszelki wypadek bym wspomniała o tych bólach.

calineczkaa - ja 6 listopada będę badać progesteron i estriadol i tego samego dnia po południu wizyta u lekarza. A powiedz, teraz trafiasz na dr N. czy P.?? Bo ja na razie cały czas do dr. P.

Gos to faktycznie z lekarzem o tym porozmiawiaj jesli jutro to samo sie stanie.. bo to chyba nie jest normalne... wiesz jak bralam cetrotide to mialam pol brzucha zaczerwienione, swedzialo mnie, bylo obolale ale to znikalo po jakims czasie tzn po ok paru minutach... :tak: lepiej to skonsultowac!

reklama
Hess, raz byłam u Dr. P., i teraz drugi raz idę do Dr. N.:happy2:
Mam nadzieję, że pęchole będą ładnie rosnąc i punkcję będę miała 10.11, bo wtedy nie będę musiała brać zwolnienia, bo mamy w pracy wolne za 1.11:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry