Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Calineczkaa u mnie tez jest czynnik meski i juz to jest moje drugie podejscie glowa do gory ! A plemniki "wydobywali" przez biopsje? I gdzie sie leczysz?
Masakryczne ma te wyniki, jest ich mało ok. 3-5 mln (w zależności od badania), ruch postępowy (od 10% do 0% w ostatnim badaniu), jest bardzo dużo martwych:-(
yplocka1 kochana kuruj sie... ja tez nie dawno mialam zapalenie oskrzeli i szmery w skrzelach... nie mam pojecia jak przychodzi @ po odstawieniu plastru.. nie bralam nigdy...antybiotyk moze wplynac troszke na twoje pecherzyki... w ogole oslabia organizm...
gos... ciekawe czemu zlikwidowali z tej funkcji... a byla taka fajna.... hmmm
Gos1512, ale rozumiem, że jest jakaś przyczyna, tego że wogóle ich nie produkuje?
A podczas biopsji jądra, ile udało się ich pozyskać?
Jak wyglądało to pierwsze podejście?Ile komórek zapłodniło się?Miałaś transfer?
yplocka1, ja przed samą stymulacją brałam amoksiklav na te moje enterokoki, i przepisał mi je gin więc chyba aż tak bardzo źle nie wpływają na komórki, co innego ibuprom, ibuprofen tego nie bierz. Co do plastrów i @ to nie pomogę, bo nigdy nie stosowałam plastrów, ale u mnie np po antybiotyków przeważnie spóźnia się @.
Calineczkaa nie wiadomo dlaczego nie ma plemnikow podczas biopsji zamrozili 2 fiolki materialu, szlam protokolem krotkim, cala stymulacja trwala 9dni. Podczas punkcji pobrali mi 7 komorek z czego 2 sie rozpadly, 5 zaplodnili a tylko 2 sie zaczely dzielic. W dzien transferu podali mi jedna komorke w 3 dobie 8 blastowa AB a ta druga zostawili do 5 doby ale nie przetrwala czulam sie swietnie, nic mi nie dolegalo w przeciwienstwie do teraz kiedy ide protokolem dlugim ale przetrwam !!!