reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gos1512, trzymam kciuki za te podejście!Mam nadzieję, że się tym razem Wam uda:-)
Ja nie liczę na sukces za pierwszym podejściem, boję się, że komórki przestaną się dzielić, albo żadna się nie podzieli z uwagi na te kiepskie żołnierzyki. Jednak mam nadzieję, że może się uda:-)

Calineczkaa uda sie, uda! Komus w koncu sie musi udac za pierwszym podejsciem :) ja juz sobie powiedzialam ze nie bede siebie trzymala pod kloszem po transferze, co ma byc to bedzie. A jak nie to sa kolejne razy tylko jest u nas perspektywa kolejnej juz 3 biopscji mojego meza - juz mu chyba nic w tych jajkach nie zostanie :P

No mam nadzieję, ale jakoś się nie nastawiam, mimo że bardzo chcę!!!:-)
To jest mój pierwszy raz i bardzo się ekscytuję, przeżywam, nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało i jeśli dojdzie do transferu to zamierzam wziąść L-4:-)
Potem pewnie inaczej będę do tego podchodzić, a narazie jest to dla mnie nowe doświadczenie i chciałabym być już po:-)
A teraz sobie myślę, że co ja zrobię jak żadna z prób nie wyjdzie?:-(

Witam

Yplocka antybiotyki wpływają na stymulację a raczej na nasze komórki:zawstydzona/y:ogólnie choroba jest osłabieniem dla orgaznimu. Nie wiem jaką decyzje podejmiesz ale to nie pierwsze Twoje podejście więc lepiej być dobrze przygotowanym, zeby było jak najmniej rzeczy obniżających naszą szansę na ciąże:dry:
My przy ostatnim podejściu tez coś "przegapiliśmy" mąż leczył się antybiotykiem 3 dniowym, ibuprofenem i jakimiś tabcinem plus auto ze skórzaną tapiecrką-była zima więc podgrzewanie foteli a przy ivf okazało się że pleminiki M poleciały na łeb na szyje i nigdy nie były takie tragiczne:no: samochód sprzedany (żeby było na ivf) ibuprom z domu wyrzucony:tak: plus pełna suplementacja M i moja.

A ja dalej czekam na wyniki z invicty. Wczoraj pisałm do nich maila kiedy moge się spodziewać wyników, bo od odesłanie minęło już 16 dni. A nie znlazłam inforamcji kiedy otrzymywane są wyniki:baffled:
Dziś ostatnia tabletka antyków, 5 dni przerwy i znowu antyki. Muszę sie umówić na połowe listopada do kliniki i jak wyniki z wymazów bedą ok to dołączamy gonapeptyl:tak:

GizaS myslalam dzis o tobie... powiedz mi masz juz swoje wyniki? czy dalej czekasz?:tak: oo wlasnie doczytalam... na stronie pisze ze czeka sie 14 dni roboczych czyli wychodzi 3 tyg..:tak: mojej kolezance w poniedzialek zabral kurier próbke... i czeka na wyniki... a sprawdzala w necie kiedy dostarczone bylo badanie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry