reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam.

Stawiam się w dużo lepszym stanie niż poprzednio :tak: no więc wczoraj dostała @ więc od dziś biorę leki przepisane przez panią doktor 3 razy 1, dzwoniłam przed chwilą do kliniki zapisać się na wizytę kontrolną i mam wyznaczoną 10.11.2014 godz. 11.40 jak wszystko będzie dobrze to najpóźniej tydzień i będzie transfer;-).

Dziewczynki, które mają dzisiaj wizyty trzymam kciuki za was aby wszystko było super.

Witam, dziewczyny mam pytanie szczegolnie do Tych co szly dlugim protokolem. Czy mialyscie jakiej dolegluwosci po gonalpeptyl? Ja jak sobie zrobie zastrzyk to tak po 5 minutach zaczyna miec jakies skurcze plecow przechodzace do klatki no i cisnienie mi rosnie a pozniej po 15 minutach to mija i cisnienie wraca do normy! To chyba nie jest normalne?

ja od pierwszego zastrzyku miała straszne bóle głowy i nic po za tym. Chociaż te bóle były straszne, bo praktycznie budziałam się z bólem i tak kładłam się spać i tak przez całą stymulację:-(

Witajcie Dziewczynki
Jestem chora, mam szmery w oskrzelach i jeszcze zapalenie pęcherza. Masakra. Od dziś niestety antybiotyk. Nie dałam rady sama....
Czy to zaszkodzi w stymulacji. Czy może wiecie kiedy występuję krwawienie z odstawienia po ostatnim plastrze anty? Mam wizytę we wtorek, liczyłam że to będzie 3 dzień cyklu jak odkleję dzisiaj. Ale teraz już nic nie wiem....

Olusia ja uzywam aplikacji bb na telefonie i tez tych opcji nie mam az sie zdziwilam :(
Bunieczka29 niby w objawach niepozadanych sa bole plecow ale ja bym to nazwala chwilowym skurczem ale nic nie pisze o cisnieniu :) bo Ci lekarz powiwdzial na te bole?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry