reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja serduszkowa jest przesunięta z dzisiaj na 12 listopada... Więc dzisiaj kciukasów nie potrzebuję, ale zaciskam swoje za Quinnie, Anulę i Hess
Quinnie - daj znać, jak sobie poradziłaś z wyjazdem i czy wszystko ok :)

Kate ja poprzednim cyklu miałam torbiel i też myślę że to pozostałość po zachwainu hormonolanym przy ivf. ale ja zułam że ją mam, to był cykl 48 dniowy z plamieniami okolo 22-25 dc. Na kontroli byłam po 40 dc i na usg było świeże pękniecie. Nic nie brałam, samo pękło bo to była czynnościówka czyli niepęknięty pęcherzyk. Gdyby to była endometrialana to wtedy nie pęknie i raczej laparoskopia.
A w ubiegłym roku miałam tez torbiel i dostałam duphaston na 10 dni i tez się ładnie wchłonęła.:sorry2: Tobie też tego życze, szkoda że crio odwołane ale trzeba stawiac czoło przeciwnościom losu

Dorota już w domu? jak się czujesz? trzyma się ciepło:sorry2:

Ja też bym chciała za miesiąc zaczać ale wszytsko zalezy od wyników myco i uero:baffled:

dzieki dziewczyny.
takie to popieprzone do potegi.

kiepskie zarodki = zle
zbyt rozwiniete = zle

to ja sie pytam jakie noz kurde maja byc. moja corka z 5AA jest i to najslabszy jaki kiedykolwiek mialam podany.

5aa - biochemiczna
2x5aa - ciaza pojedyncza
6bb - klapa
6bc - ze szanse srednie niby :(
morula padla
innych zarodkow nie mam...

sorry, ze tak smece

Ladygodiva jak ma z tobą zostać to zostanie, a ja wierze ze tak będzie;-) ja wierze w twoje zarodeczki;-) różnie z tymi zarodkami jest, ale może ten będzie szczęśliwy, trzeba wierzyć potem się okaże ze te nastroje to objaw ciąży :-p
kiedy testujesz?

Gizas mam nadzieje ze się wchłonie teoretycznie mam isc na wizyte gdy @ będzie i wtedy zobaczymy co dalej :-( do tego LH,prg,estradiol musi być w normie;-( kurcze może to dobry znak;-P jak coś idzie pod górkę, to potem często jest dobrze...
trzyamm kciuki za wyniki badan;-) obyś dostala zielone swiatlo...

aisa79 a u Ciebie już wiadomo kogo w brxzuszku nosisz?? bo ostatnio tak nie nadążam wszystkiego przeczyatc..;-(

dziewczątka powodzenia na wizytach;-)

Ostatnia edycja:
Witam ponownie po przerwie, niestety staram się zaglądać często na forum ale mam strasznie dużo rzeczy na głowie i czasami nie mam siły :-(przeczytałam większość wypowiedzi na forum od mojego ostatniego pojawienia się. Sporo piszcie i nie nadążam ich czytać.
Dorotko strasznie mi przykro, mam nadzieje, że uda ci się jakoś z tego podnieś.....trzymam kciuki za kolejne i takie już ostateczne pozytywne podejście. Buziaczki kochana
Ladygodiva trzymam kciuki za Ciebie.
Ja czekam na wizytę w poniedziałek oby wszystko było ok i żebyśmy mogli podejść do crio :tak:biorę leki staram się je brak codziennie o tej samej porze nie wiem czy tak trzeba ale tak robię.:tak:

Kate nie wiem jeszcze chociaż ciekawość mnie zżera :-D. Może coś na prenatalnych w poniedziałek uda się podejrzeć.

Wczoraj oglądałam pierwsze zdjęcie mojego malucha, jak był jeszcze blastką 3aa. Kurcze jakie to niesamowite.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry