Hess
Fanka BB :)
kate_p7 - dzięki za słowa otuchy. Po prostu jak zobaczyłam wyniki i ta lekarka......dobiło mnie i to i to, ale już mi lepiej i działam dalej
bo co innego mam zrobić
3 dni będę brała Menopur po 150 jedn. i może coś jeszcze z tego wyjdzie, w poniedziałek mam wizytę o 18:10. A ta Dr Sz to mnie dobiła (ale już w sensie swojej wiedzy) tekstem podczas robienia USG.... "jakoś u Pani dziwnie są te jajniki - tak wysoko. A gdzie prawy? Jakieś ruchome są, jakby pływające..." deeeee, ale o co kaman??
Możesz mnie dopisać na 17.11 - podglądanie pęcherzyków??
calineczkaa - będzie dobrze, myśl pozytywnie, że będą super blastki!!!
bo co innego mam zrobić
3 dni będę brała Menopur po 150 jedn. i może coś jeszcze z tego wyjdzie, w poniedziałek mam wizytę o 18:10. A ta Dr Sz to mnie dobiła (ale już w sensie swojej wiedzy) tekstem podczas robienia USG.... "jakoś u Pani dziwnie są te jajniki - tak wysoko. A gdzie prawy? Jakieś ruchome są, jakby pływające..." deeeee, ale o co kaman??Możesz mnie dopisać na 17.11 - podglądanie pęcherzyków??
calineczkaa - będzie dobrze, myśl pozytywnie, że będą super blastki!!!
mnie się wydaje ze przy tak małych dawkach jeszcze dobrze nie widać ile się zrekrutowało tak naprawdę.. bo rekrutacja jest na chyba początku stymulacji..