reklama

Kto po in vitro?

Kate ja mam od 3 dnia po transferze bole podbrzusza, kregosłupa - do tego stopnia ze niestety wyprostowac sie nie moge, nieustajace zachwiania równowagi, jestem słaba , a teraz doszly jeszcze nerki....ale nic czekam do czwartku do bety

reklama
Witajcie dziewczyny ;-)niestety nie piszę zbyt często bo mam dużo na głowie:-(robimy mały remont w mieszkaniu i ciągle jest coś do zrobienia. Oprócz tego byłam chora, miałam zatrucie pokarmowe i szło górą i dołem :-(u mnie wszytko stoi w miejscu tzn żadnych leków, nie wiadomo kiedy transfer wszystko wstrzymane:-(miałam wizytę w poniedziałek, następną w czwarte a teraz jeszcze jadę w poniedziałek:-(podobno ma się wtedy ostatecznie wyjaśnić co będzie dalej ze mną :-(

Ja juz mam dosc myslenia o tym poj... swiecie!!! Glowa mnie boli i brak mi sily do walki. Robie dobra mine i jeszcze moja wspaniala tesciowa robi nam jazdy!!! Moze ktoras w Was ma cyjanek na zbyciu? :)

reklama
Witam w klubie z bezsennoscia ;-)

A ja w domku juz.. nie ma to jak wlasne lozko... mam lezec jak najwiecej, nie dzwigac, chodzic jedynie do wc i troszke po domu i do lekarza he he... maluszki maja sie dobrze, serduszka ladnie bily, jeden wazy powyzej 200 gram a drugi troszke mniej, wszystko jest dobrze... :tak: jeden z maluszkow bedzie dziewczynka a drugi maluszek najprawdopodobniej bedzie chlopcem, chociaz ginek nie byl do konca pewny.. mam nadzieje ze na polowkowym sie dowiem...

Odnosnie lekow biore dalej fragmin, lutke, vitaminy, kwas foliowy, dopegyt 2x1/2 tabl, euthyrox, oraz mialam dzis znow zastrzyk na podtrzymanie ciazy..

Jutro zabieram sie za wyprawe.. musze przyspieszyc tempa, nigdy nic nie wiadomo co sie stanie.. a chce juz cos miec kupione i przyszykowane, zeby nie zostac w czarnej dupie... chcialabym pojsc do sklepu, poogladac, podotykac, wybrac, zobaczyc inne rzeczy, kolory itp.. a nie wszystko przez neta..no ale poki mam byc w domu to cos juz bede zamawiac...:tak:

Chcialabym tez jakies prezenty pokupowac na swieta, tylko nie wszystko przez neta.. ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry