Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i to jeszcze Kazar i na plaskim obcasiku brzmi pysznie...:-)
ale tez ostatnio mam problemy w raju
jak nie teściowa to byłby ktoś inny. Moje patrzenie na świat się zmieniło i z przykrością zawiadamiam ze ludzie to tylko ludzie a znaczącej części brakuje, taktu, empatii a przede wszystkim mózgu...
nawet jak nie trafisz z tymi prezentami, a co do szykowania domku , mężunio nich jeździ i załatwia 

ale antybiotyki mnie nie ominą
Dostaliśmy Unidox Solutab ( Doxycyclinum) na 10 dni, ja dodatkowo Pimafucin dopochwowe ochronnie przeciwko grzybicy. Szarpnęło 200 zł, ale wizyta z pakietu 2+1 za free
niby nie powinna być za free jak się zacznie stymulacja ale dr powiedział w recepcji ze mamy nie płacić. W sumie to już 4000 zł wpłaciliśmy. Zostało nam 9900 do dopłaty do dnia punkcji.

a dlaczego robiłaś te badania? chcesz odstawić jakieś leki?
Subpopulacje robiłam na wizytę poniedziałkową u immunologa, na razie zmniejszyłam encorton z 20 mg na 15 i zobaczymy co dalej.