reklama

Kto po in vitro?

dorotka kurczę gdyby można było wzięłabym trochę tego od Ciebie byleby Ci było lepiej choć troszkę ale nie da się..ehh głupi organizm, głupie to wszystko ponoć człowiek ma takie życie jakie jest w stanie znieść.. ważne ze jest coraz więcej dobrych dni czego dowodem jest sweterek :-)

reklama
kate_p7 no poszukam czegos na necie, nie mam wyjscia... a jak bede miala zielone swiatelko ze troszke bede mogla chodzic to wyskocze na chwilke do sklepu, poki co pozostaje mi net...:tak:

Giza mam nadzieje ze twoj szybko pozbedzie sie bakterii i szybko zaczniecie od nowa dzialac... trzymam kciuki !!;-)

Gos1512 no troche nasz brzuszek cierpi przez te zastrzyki ale dasz rade.. wole juz zastrzyki do stymulki nix fragmin gdzie igly sa tępe i brzuch caly siny..:tak:

calineczka to kciuki za twoje zarodki !! oby sie dalej ladnie dzielily.. :tak:

A ja mialam dzis zaczac szukac cos dla moich maluszkow ale jakos nie mam weny... ech.... musze sie jakos zmobilizowac....:-D

Olusia - super, że już w domu jesteś. Ty mi nie próbuj szaleć na zakupach, siedź w domu na 4 literach jak lekarz przykazał, a zaopatruj się w necie. A po sklepach pobuszujesz już z wózkiem ;) O ile zmieści się w drzwiach sklepowych ;-)

calineczkaa - trzymam cały czas kciuki za Twoje zarodeczki. Jakość najważniejsza, a nie ilość, z pewnością ten jeden, który Ci podadzą zostanie z Tobą na 9 miesięcy :tak:

Ja już nie mogę się doczekać poniedziałku. Zresztą widzę, że poniedziałek będzie niezły ruch w interesie :-)

Powiem ze ten gonalpeptyl tez ma tepe igly :( a fragmin masakra!!! Sniaki to mialam ostatnio od cetrotide, teraz tez mam ale to pikus :) dzisiaj tak sobie wbilam gonal ze krzyklam i teraz na brzychu nie moge spac :( czego sie nie robi !!!
W poniedzialek szalejemy na wizytach :)
Milych snow kobietki :)

gos1512 - ja powiem, ze gonapeptyl wbija mi sie bdb, a menopur tragedia, on to dopiero ma tempe igły. Szło mi bardz dobrze do tej pory, a 2 ostatnie wklocia trafiłam e naczynia i mi krwi troszkę pocieklo i siniaczki mam :/

Miłej niedzieli Wam życzę :)

Cześć i czołem;-)
Hess, napiszę Tobie zaraz info na priv z numerem telefonu, Ty też mi swój zapodaj, to się jutro zdzwonimy;-)
Narazie nie chcę się umawiać, bo różnie może być.
Ja jeszcze odczuwam skutki punkcji, jak chcę zrobić siusiu to mnie boli, czy bolą mnie po bokach plecy.
Oby ta niedziela w miarę szybko zleciała, bo ja już chcę jutro!
Mąż mnie wyciąga na głosowanie, więc pewnie po kościele to zrobimy.
Sykatynka, jeśli już będzie transfer, to rezygnuję z weryfikacji. Progesteron i estradiol mam u siebie w abonamencie, więc nie chcę przepłacać. Tylko za betę muszę płacić. W pracy na jutro wzięłam urlop, bo nie wiedziałam co mam powiedzieć przełożonym. Najwyżej dostanę zwolnienie, to mi wejdzie na urlop.
To relanium to bardzo otumania?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry