reklama

Kto po in vitro?

Witajcie w ta piękna niedziele :-)

Calineczkoo niedziela zleci a jutro juz będziemy z naszymi kropeczkami w domciu :-) tez juz tego oczekuje.

Dziewczyni jak wam lekarz przepisał estrofem to do kiedy go się bierze? Bo mam zapisane na kartce do oznaczenia HCG a jak pamiętam w poprzedniem transferze to bralam go tez po.

reklama
Lolitka, gratulacje zdrowego synka!!!!!:-)Jak się czuje szczęśliwa mamusia?Jak ma na imię synek?
Ewelajna, a jak u Ciebie sytuacja z zarodkami?Dużo ich masz i dobrej klasy?Estrofem mam brać do 27 listopada, bo dotąd mam rozpiskę z lekami, czyli chyba do bet.

Lolitka gratuluje syneczka ! piękne imię wybrałaś :) gos1512 ja już też nie daje rady z tymi zastrzykami :( dla mnie najgorszy jest w właśnie fragmin a najlepszy był puregon.Też już mam siniaka.Calineczka i ewelajna powodzenia jutro! moje zarodki w trzeciej dobie były taki 2x8b 3x6b i 2a. Ta dwójeczka pózniej ruszyła ale zbytnio na nia nie licze.Calineczko ciągle mam takie obawy jak ty,że nie będzie blastusi.W końcu in vitro jest tak nieprzewidywalne.Teraz kazali mi dzwonić dopiero we wtorek bo podobno już nie bedą zaglądać do nich do tego czasu ale i tak spróbuje w poniedziałek tam przedzwonić:P bo nie wytrzymam.

Lolitka200 gratuluje synka ;)

Calineczko ja mialam transfer rok temu i mialam 6zarodkow 2blastusie 4ab oraz 4 dwudniowe (3x 4bl oraz 1x 5bl). Pierwszego mialam blastusia po ktorej mialam ciaze biochemiczna a drugi transfer mialam z 2 zarodkami 4bl i bylam w ciazy pojedynczej lecz poronilam. I teraz podjelan decyzje ze chce do domciu zabrac 2 zarodki dwudniowe. Moj przypadek pokazuje ze te dwudniowe sa mocniejsze niz blastusia i mam nadzieje ze teraz oba zostana przez 9 miesiecy ;)

lolitka gratulacje:-D mocno uścisków i całusków dla nowonarodzonego człowieka:-)

ewelajna jak to jest możliwe ze miałaś przy jednym ivf zarodki 5 dniowe i 2 dniowe, te 2 dniowe zaczęły się później dzielić ??:sorry:no i co to za klasyfikacja zarodków, bl? to znaczy ze klasa A byłaby al.?? ale co znaczy to L?? przepraszam ze tak się dopytuje ale zaintrygowałaś mnie:-)

milkaa
jakoś mi uciekłaś z kalendarza:confused2:gdzie Cię wpisac??? mów mi tu szybko:-) wpisałam Cię na betowanie 24.11???

LISTOPAD

17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta kontrolna

18: kate_p7 - wizyta kontrolna
19: djazzpora - udany transfer
19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
20: Quinnie - wysoka beta!
20: buniaczek29 – wizyta kontrolna
21: kwiatuszekq - wysoka beta!
21: goga324 - wysoka beta!
24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: Aisa79 - wizyta u genetyka
27: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzacego
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Kate ja mialam imsi i mialam ogolnie 9 zarodkow. W 2 dobie zadecydowali ze 4 zarodki ladnie sie dzielily i niechcieli ich trzymac aby dalej w labolatorium sie rozwijaly i je zamrozili. Kolejne 5 trzymali do 5 doby i tylko 2 dotrwaly i je zamrozili. Ja mialam transfer miesiac po punkcji bo moglam miec hiperstymulke. Mialam pobrane ogolnie 18 oscytow ale 9 oddalam do adopcji bo bylam w takim programie przez co koszt mialam obnizony o 50%. A co do klasy bl to przyznam szczerze ze niemam pojecia co oznacza literka L.

reklama
Dziendoberek :-)

Lolitko gratuluje synusia, pewnie nie mozesz sie na niego napatrzeć :-)

Ja dołączam do obolałych pokłutych i posiniaczonych brzuchow.
A na dodatek rozlał mi sie dzisiaj Gonapeptyl wiec nie mam na jutro rano.
Powiedzcie prosze, bedzie to problem jak jutro go wezmę po południu?

Miłej niedzieli dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry