kate_p7
Moderatorka
Ewelajna zamroziliśmy pozostałe 15 i teraz mam stresa ile z nich się odmrozi...pocieszam się ze jakby miało cos z tego być to pewnie by się udało, bo przecież tyle kobitek ma hiperke i w ciąże zachodzą..a zamrożenie ich tez by je osłabiło, to były nasze jedyne zarodki teraz będziemy zapładniać więcej oocytów przynajmniej będzie z czego wybierać..;-) mam taką nadzieje..
buniaczek29 na samym początku ciężko jest zlokalizować pęcherzyk kiedy beta jest niska, zły przyrost bety czy jej niska wartosc często wskazuje na ciąże pozamaciczną, jak się takiej ciąży nie usunie skutkuje to np.rozerwaniem jajowodu :-( a czemu się pytasz??
buniaczek29 na samym początku ciężko jest zlokalizować pęcherzyk kiedy beta jest niska, zły przyrost bety czy jej niska wartosc często wskazuje na ciąże pozamaciczną, jak się takiej ciąży nie usunie skutkuje to np.rozerwaniem jajowodu :-( a czemu się pytasz??
więc stwierdziła ze przy ciąży pozamacicznej to zazwyczaj beta albo spada, albo mało narasta, jutro znów jadę na wizytę i jak znów przyrosła tak jak powinna będzie szukać pęcherzyka. Po badaniu usg wszystko jest ok podobno moje endo trochę podrosło, niż na wizycie wcześniejszej. Stwierdziła, że jest możliwe że zaszłam w ciąże naturalnie