reklama

Kto po in vitro?

reklama
coleta, djazzpora trzymam kciuki, na pewno duzo wysiedzialascie jajek :)
Calineczkaa, Ewelajna86 od jutra bedziecie w ciazy, przyjmijcie kropka pod serduszko :)
Ciekawe ktora wyprodukuje z jutrzejszych podgladanek najwiecej jajek :) ja juz czuje jajniki :(
Milej nocki spiochy :)

bunieczek ale nowina ;-) to trzymam kciuki za jutrzejszy dzień;-) z tego co czytałam takie cuda się zdarzają po ivf, ludzie przestają się stresować starać i samo wychodzi :-p a u was bezpłodność idiopatyczna chyba to tym bardziej :-)

Hess, danii będzie jutro dużo wielgaśnych pecherzykow;-) zdziwcie się jak estradiol wam podskoczył :-p

calineczkaa niech nawet będzie tylko jeden zarodeczek ale konkretny ;-) do jutra wszystko może się zdarzyć..:-)

LISTOPAD

17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta pęcherzykowa

18: kate_p7 - wizyta kontrolna
19: djazzpora - udany transfer
19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
20: Quinnie - wysoka beta!
20: buniaczek29 – wizyta kontrolna
21: kwiatuszekq - wysoka beta!
21: goga324 - wysoka beta!
24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: Aisa79 - wizyta u genetyka
27: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzacego
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Transfer miałam 17.10 a bete sprawdzana 28.10 negatywna 2 tygodnie później 2 pozytywne testy 10.11 beta 133 a 13.11 prawie 300. W usg wszystko ok żadnego płynu endo podroslo. Lekarka robiła nawet konsultację z innymi lekarzami i kazali poczekać do 17.11 i jutro coś postanowią. Jak beta urosła tak jak powinna to będzie szukać pęcherzyka a jak nie to czeka mnie straszna przeprawa szukania gdzie się ukrylo:-( chociaż z opisów nie powinnam mieć ciąży pozamacicznej no ale różnie to bywa:-(martwi mnie to plamienie :-( .
Ja też życzę udanych jutrzejszych wizyt oraz transferu i też czekam na wasze kciuki. Wizytę mam dopiero na 16.20 :-S ale mam przyjechać 1.5 h wcześniej na pobranie bety to czekanie będzie masakryczne :-( ja kiedyś padne na zawał :-(

bunieczek a @ po negatywnej becie mialas? Bo to jakos dziwnie, ze juz po 2 tygodniach test byl pozytywny, normalnie to dopiero owulacje powinnas miec. No ale nie takie cuda sie zdarzaly na forum wiec trzymam mega kciuki :) Plamienia sie zdarzaja, ja plamilam do 13 tc, podobno 20% kobiet plami w ciazy i wszystko jest ok.

Miałam okres więc tym bardziej byłam zaszokowana że test wyszedł pozytywnie no i później beta no ale muszę wierzyć że będzie dobrze bo inaczej zwariuje :-( w końcu jak powiedziała lekarka cuda się zdarzają tym bardziej jak ludzie uprawiają sex. Lekarka jest dobrej myśli więc ja też muszę :-)ale boję się jak cholera bo wszystko się może zdarzyć niestety :-( czemu to wszystko jest takie trudne :-( nie dość że musimy się długo starać to jeszcze ciągle kłody pod nogi nam rzucają :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry