reklama

Kto po in vitro?

reklama
bunieczek29 - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że to ciąża we właściwym miejscu, może nawet naturals :). Plamienia podobno się zdarzają w pierwszym trymestrze ciąży i nie muszą oznaczać nic złego. :tak:

Trzymam za Was (i za siebie) mocno kciuki jutro!!!
17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta kontrolna

lolitka kochana gratulacje :tak::tak::tak:

Bunieczka trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze i zeby to jednak byl naturalsik i zeby to plamienie poszlo w diably :tak:

Dziewczynki jutro bedzie sie dzialo...juz dzis trzymam kciuki

coleta - punkcja
djazzpora - punkcja

kasik36 - wizyta u immunologa
calineczkaa - udany transfer
Ewelajna86 - udany criotransfer

gos1512 - podglądanie pęcherzyków
Hess - podglądanie pęcherzyków
danii - podglądanie pęcherzyków

buniaczek29 – wizyta kontrolna i poszukiwanie pecherzyka

Cześć dziewczyny

Olusia - Cieszę się że już jesteście w domu. Ale byłyby jaja jakbyś miała parkę tak jak Zula:-). Normalnie druga 6 w lotka na forum.;-) Ola Ty mi kobieto nawet nie myśl o łażeniu po sklepach. Z resztą wszystko co w sklepie praktycznie na necie zamówisz także póki co podaruj sobie wycieczki. Niech no tylko usłyszę że wybrałaś się na shopping to zatłukę. :tak:

Kikifish - Kinia Ciebie też do pionu muszę ustawić. Ile razy Ci powtarzałam że stres to najgorsze co może być przy stymulacji i dalej. Wiem , że jesteś po przejściach ale denerwując się na pewno sobie nie pomożesz. Jeszcze jest tu nas sporo starych staraczek więc głowa do góry , robimy co możemy i musimy wierzyć że w końcu na ciężarówki się przeniesiemy. Proszę wcisnąć guzik "luzik" i będzie ok - rozumiemy się.:cool:

GizaS - Mam nadzieję że szybko wygonicie ureo . Trochę zdziwiona jestem że tak krótko Twój M będzie brał antybiotyki bo u nas to zawsze duże dawki immunolog przepisywał. Teraz mój M ma jakąś niegroźną bakterię w nasieniu i dostał 3 antybiotyki na 1 miesiąc. No ale co lekarz to inna praktyka także nie wnikam. W czwartek mam wizytę i dopytam ile musimy odczekać do kolejnej próby bo antybiotyki ogromnie na nasienie wpływają. Zakupiłam już wit dla M i jak skończy antybiotyk to zaczynam go faszerować. Mam nadzieję że u Was szybciej się wszystko potoczy.

Migotka25 - Przykro mi że Ci się nie udało. :-( Wracając do Q10 to ja kupuję obojętnie jaka jest w aptece ale z najwyższą dostępną dawką .

Lolitka -
Gratuluję drugiego szczęścia. Mam nadzieję , że będziesz do nas czasem zaglądała bo chyba Twoja przygoda z in vitro właśnie się zakończyła no chyba , że jeszcze jakaś wisienka na torcie by się przydała - córcia ;-). Raz jeszcze gratuluję i życzę dużo radości i zdrówka oczywiście.

Bunieczek, a może faktycznie udało się wam naturalnie? Poczekaj spokojnie, zrób jutro betę ponownie, nie wiem jak jest z beta przy pozamacicznej ale dlacZego od razu miałaby być pozamacuczna, może po prostu wydarzył się cud

Wiem że cuda się zdarzają. My według prof który nas skierował na in vitro powiedział że dlatego podchodzimy bo półroczne leczenie clostibegyt nie pprzyniósł rezultatu i coś z fsh ale nie wiem co. Ale powiedział, że może tak być że zajde naturalnie. Chociaż przyzwyczailam się z myślą o pomocy. Denerwuje się bardzo jutrem, chciałabym aby to była prawidlowa ciaza bo strasznie boję się operacji i że coś mogą wyciąć za dużo tzn jajowod :-( staram się myśleć pozytywnie ale ciężko mi idzie. Jutrzejsza beta będzie wyjaśnieniem tego co się dzieje. Dziękuję za kciuki bardzo mi są potrzebne

calineczkaa jak ja bralam relanium to spalam prawie caly czas... :tak:

lolitka200 gratuluje kochana !! ;-)

Jo.M wiesz poki co nie wychodze z domu a tym bardziej po sklepach...:tak: ale jak bede miala zielone swiatelko to na jakies malutkie zakupy pojde... no ciekawe czy sie poszczesci mi jak u Zuli.... mze dowiemy sie za 2 tygodnie... ;-) ale byloby super miec parke... hi hi

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty !! ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry