• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ewelajna86 jak tak czytam coraz bardziej jestem zła na tę klinikę, my zapładnialiśmy tylko dwie komórki z czego mieliśmy tylko dwa zarodki, u mnie hiperka mimo to podali je,tez pobrali 17 oocytów estradiolu nawet nie mierzyli przy ostatnich dawkach menopuru a przyrastał ok 1500 na dobę :szok: i tak jak kiedyś mądrze lolitka mi powiedziała zarodki słabe jeszcze hiperka cudu trzeba było...a mogli je zamrozić:-( i podac w następnym cyklu, mowilismy ze w razie co zgadzamy się na mrożenie..

Lolitka200 gratuluje synka:tak: super że chłopak na 10, życzę zdrówka dla Waszej już czwórki:tak:
Dorota ja miałam wymaz PCR, mąż z cewki ja z szyjki. Pakiet myco, urea i chlamydię

justys8782 W sumie już prawie 12ta czyli prawie południe to lecimy z jutrzejszymi wizytami;-)

djazzpora, coleta owocnego jajco brania;-)

kasik36 udanej wizyty;-)

calineczkaa kciukasy za jutro, żeby to był pierwszy i ostatni transfer;-)

goss,Hess,danii - żeby komóreczek było dużo i dobrych;-)

Ewelajna86 - trzymam kciuki za twoje dwudniowe cuda, oba;-)

buniaczek29 - żeby lekarz jednak dał zielone świtało;-)

LISTOPAD

17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta kontrolna

18: kate_p7 - wizyta kontrolna
19: djazzpora - udany transfer
19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
20: Quinnie - wysoka beta!
20: buniaczek29 – wizyta kontrolna
21: kwiatuszekq - wysoka beta!
21: goga324 - wysoka beta!
24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: Aisa79 - wizyta u genetyka
27: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzacego
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Kate a co z pozostalymi occytami? Przykro mi ze tak postapili z toba. A gdzie sie leczysz? I ktory raz podchodzisz?Ja chodze do invimedu we wroclawiu i jestem bardzo zadowolona. Na kazdej wizycie jak pamietam mialam estradiol badany. Ostatnio jak bylam na wizycie to byla para z warszawy ktora tyle km przyjezdzala do wrocka bo mowia ze w wawie to tylko "kasa" a we wrocku podejscie do pacjenta bez porownania.

Witajcie dziewczyny.
Lolitka200
gratuluje i życzę zdrówka dla was obojga ;-)

Potrzebuje informacji dziewczęta ;-)czy któraś z was miała (nie daj boże) podejrzenie ciąży pozamacicznej? chciałam się dowiedzieć jakie są objawy takiej ciąży i w ogóle wszystkiego na ten temat? jak się to w razie czego leczy?

Bumieczek objawy chyba jak przy zwykłej ciąży, tyle że na usg wychodzi nieprawidłowe umiejscowienie ciąży. A z tego co wiem wskazaną jest wtedy natychmiastowa operacja bo to niebezpieczne dla mamy

reklama
lolitka200 - GRATULUJĘ synka, cieszę się, że jest zdrowy, że ładnie je. Oby tak dalej! :-)

calineczkaa - też Ci odpisałam PW, tylko tu na forum nie doczytałam, że jutro się zdzwonimy. Jakby co, to ja potrzebuję godzinę na dojazd :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry