reklama

Kto po in vitro?

Djazzpora i Coleta - kciuki za punkcje, oby komóreczek było jak najwięcej i jak najlepsze i oby od razu się pięknie zapłodniły!
Calineczka i Ewelajna - żeby to dzisiaj był ten dzień, kiedy zacznie się spełniać Wasze największe marzenie!
Bunieczek - dawaj znać szybciutko jak będzie beta, może faktycznie naturalsik po tym, jak "odpuściliście"?
Pozostałe dziewczyny - mocno zaciśnięte kciukasy za pęcherzyki i udane wizyty! Oby coraz bliżej do wielkiego dnia! :)

Ja jestem wymęczona strasznie po weekendzie, bo od czwartku wieczorem do wczoraj trzymała mnie migrena... nie mogłam wziąć leku, który biorę zazwyczaj, bałam się wziąć nawet paracetamol.... więc cierpiałam... ale na szczęście już mi w końcu przeszła - miałam nadzieję, że w ciąży mi odpuści, ale jak widać, nie jest mi to pisane, mam tylko nadzieję, że nie będzie powracać często...

Quinnie - jak Twoje nerki? Ja powiem Ci, że ja w drugim tygodniu po transferze bardzo skarżyłam się na ból po bokach z tyłu, tak właśnie na wysokości nerek, nie mam pojęcia, czy to miało jakikolwiek związek, ale mnie tam bolało ok. 1 tygodnia...
Miłego dnia kochane!

reklama
bunieczek29 są rózne rodzaje krwawień które mogą przypominać miesiaczke ale nia nie sa..kobiety na tabletkach antykoncepcyjnych zachodza w ciaze i maja krwawienia przez pierwszy trymestr ciazy ale to nie jest miesiaczka, poza tym ze wzgledu na burze hormonalna obstawialabym krwawienie doczesne, wtedy zluszcza sie tylko czesc wyściółki macicy a nie wszystko:-)

aisa77 witaj jak tam przygotowania? mam pytanko w ktorym dc robia criotransfery? bo ja jutro ide i się zastanawima czy jest szansa ze juz jutro 11dc zaczniemy odmrazanie oocytow i za 5 dni transfer?? czy to za wczesnie bo wtedy owu musialabym miec ok.12dc (teoretycznie) to nie za wczesnie??i czy od estrofemu mozna miec plodny sluz przez tydzien!! czy to ten olej??

Bunieczek ja akurat z plamieniami borykam sie prawie od zawsze.
Moim zdaniem plameinie jest bardziej brunatne a krwawienie ma żywy czerwony kolor, tak tez tłumaczył mi to lekarz.
Wiele kobiet ma tego typu plamienia na początku ciazy i niekoniecznie musi oznaczać coś złego. Ja Twoja dr znajdzie pęcherzy to pewnie znowu zaleci luteinę i powinny wtedy ustać.

Goga ja sie bardzo stresuje, stara weteranka ze mnie a stres straszny.

Mam juz wyniki estradiol 2352, progesteron 1,73.
Nie za niski ten estradiol, bo juz nie pamietam?

Ostatnia edycja:
kate_p7 jestem w trakcie antyków....a za tydzień we wtorej wizyta...jejku jak ten czas leci :-)
Ja miałam crio w 20 dc.

Sylwia 1985 pamiętam Cię:-) i Twoje perypetie. Cieszę się,że się odezwałaś . I oooogromne gratulacje Wiktorka:-) buziaczki dla Niego

reklama
danii Moim zdaniem plameinie jest bardziej brunatne a krwawienie ma żywy czerwony kolor.[/QUOTE pisze:
no to ja mam krwawienie bo jest bardziej czerwony kolor :-(
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy trochę mi przeszło czekam na odzew od pani doktor czy mam przyjechać wcześniej czy może to poczekać do wizyty. Stresuja się strasznie tym dzisiejszym wynikiem bety :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry