reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milkaa1989 bardzo mi przykro.. ale moze nie wszystko jeszcze stracone?:-(

goga324 mnie korcilo by zrobic ale nie robilam... w ogole laski namowily mnie bym bete zrobila wczesniej i robilam w 11 dpt, to byl piatek a mialam robic w poniedzialek... mialam podane 2 zarodki w 3 dobie...:tak: ale poszlam na bete... jak zobaczylam wyniki dodatni az sobie usiadlam i bylam w :szok:

Asia_77 he he jaka determinacja... :-)

milkaa tak mi przykro ale faktycznie dziwne ze az do 6 doby czekali, w sumie sa kliniki gdzie podaje sie tylko w 5 lub 6 dobie zarodki, u nas podano w 4 dobie i sama nie wiem co lepiej bo pewne y padly w 6 dobie...a byly jakies murole wczoraj? czy juz od wczoraj stały?

Ja nie wiem dlaczego tak dlugo tak poprostu jest w tej klinice.Mojej siostrze mrozili w 6dobie i ma piekne dwie blasty.Pani embriolog mi powiedziala ze w tej chwili nie ma zadnej blasty tylko zarodki kompaktowe co kolwiek to znaczy bo ja ni wiem.Powiedzaial ze jutro konczy sie ostatecznie hodowla i jutro mam dzwonic chociaz nie dala wielkich nadzieii ze cos ruszy.Zreszta ja sama juz w to nie wierze.W moja kropeczke tez juz bie wierze bo skoro tamte stanely to i ta napewno tez.Nie moge opanowac lez mam juz dosc naprawede...

Milka musisz wierzyć w Kropka! może to akurat ten, który miał z Tobą zostać, może u Ciebie ma lepiej, niż tamte w laboratorium....
Kochanie, dopóki jest nadzieja, to musisz wierzyć!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry