Buniaczek, coś czuję że to będzie kolejny cud na forum, już kilka tu takich było że po nieudanym ivf w następnym cyklu dziewczyny zaskoczyły. Trzymam kciuki za dobrze przyrastającą betę.
Olusia, u Buniaczka wszystko się zgadza, po negatywnej becie na drugi dzień dostała @, jak pisze przytulaski były ;-), a widocznie ten cykl był krótki, a nowa małpa nie przylazła, beta jeszcze nie jest za wysoka, bo pewnie to dopiero jej pierwsze dni, za parę dni pewnie by zaczęła się zastanawiać, kiedy @ by nie przyszła o czasie. Nie ma możliwości by zarodek podany 17.10 się zahibernowała i dopiero obudził.
Sylwia1985, pewnie, że Ciebie pamiętam, a Twój ostatni transfer z Wiktorkiem to był dopiero cud.
goga324, jeszcze taka hardcorowa kobieta na forum się nie znalazła która by nie przeżywała oczekiwania na betę, zawsze powtarzam, że na czas jej oczekiwania powinni nas usypiać, tak na ok.2 tygodni, budzić dopiero po zrobieniu wyniku, a najlepszym rozwiązaniem byłoby gdybyśmy zaczęły świecić na zielona jak tylko się mały zadomowi.
Milkaa1989, bardzo mi przykro, że zarodki przestały się dzielić, wiem co to za ból, ale musisz wierzyć w Twojego malucha, który jest w Twoim brzuszku, trzymam za niego kciukole bardzo mocno zaciśnięte.
coleta, szczęśliwa 13-tka, trzymam kciuki
calineczkaa, trzymam za walecznego kciuki, ja też ledwo wytrzymałam z tak pełnym pęcherzem nie wyleżałam nawet tych 15 minut na fotelu, więc nie martw się, nie ma takiej możliwości żebyś go wysiusiała.
Rozmawiałam dzisiaj z genetyką, pani powiedziała że badanie jest w trakcie robienia i w tym tygodniu trafią do lekarza, czyli jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu będą wyniki.