kikifish87
Fanka BB :)
olusia witam spowrotem na forum, dobrze ze juz w domku, to kiedy swietujemy twoje urodzinki???
milka- bardzo ale to bardzo mi przykro, ale musisz wierzyc w swoja kruszynke, mówi ci to najwiesza pesymistka tego forum.
sylwia, jo.m dorotka- bardzo wam kochane dziekuje, moje swiatełka nadzieji. staram sie wrzucic na luuuuzzz
mysle ze kazda z nas ma cicha nadzieje i wiare tylko boji sie rozczarowan
A ty Jo.m znasz mnie na zywo i wiesz ze jestem jak to kiedys powiedziala moja nauczycielka "uświechnieta pesymistka" i strasznie wszystko przezywam.
bunieczka kochana calym sercem zycze ci aby ten stresujacy dzien zmienil sie w twoj szczesliwy dzien.
A ze mam skleroze zaawansowana ukradłam kalendarz i zycze wszystkim powodzenia
17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta pęcherzykowa
milka- bardzo ale to bardzo mi przykro, ale musisz wierzyc w swoja kruszynke, mówi ci to najwiesza pesymistka tego forum.
sylwia, jo.m dorotka- bardzo wam kochane dziekuje, moje swiatełka nadzieji. staram sie wrzucic na luuuuzzz
mysle ze kazda z nas ma cicha nadzieje i wiare tylko boji sie rozczarowan
A ty Jo.m znasz mnie na zywo i wiesz ze jestem jak to kiedys powiedziala moja nauczycielka "uświechnieta pesymistka" i strasznie wszystko przezywam.
bunieczka kochana calym sercem zycze ci aby ten stresujacy dzien zmienil sie w twoj szczesliwy dzien.
A ze mam skleroze zaawansowana ukradłam kalendarz i zycze wszystkim powodzenia
17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta pęcherzykowa

gratuluje;-) oby to była szczęśliwa 13tka
a powiedz mi w ktorym dc mialas crio robione??