reklama

Kto po in vitro?

olusia witam spowrotem na forum, dobrze ze juz w domku, to kiedy swietujemy twoje urodzinki???

milka- bardzo ale to bardzo mi przykro, ale musisz wierzyc w swoja kruszynke, mówi ci to najwiesza pesymistka tego forum.

sylwia, jo.m dorotka- bardzo wam kochane dziekuje, moje swiatełka nadzieji. staram sie wrzucic na luuuuzzz
mysle ze kazda z nas ma cicha nadzieje i wiare tylko boji sie rozczarowan
A ty Jo.m znasz mnie na zywo i wiesz ze jestem jak to kiedys powiedziala moja nauczycielka "uświechnieta pesymistka" i strasznie wszystko przezywam.

bunieczka kochana calym sercem zycze ci aby ten stresujacy dzien zmienil sie w twoj szczesliwy dzien.

A ze mam skleroze zaawansowana ukradłam kalendarz i zycze wszystkim powodzenia
17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta pęcherzykowa

reklama
Milka, bardzo mi przykro ale moze jeszcze nie wszystko stracone!

Ja jestem juz po punkcji. Pobrali mi 13 komorek, podobno ladne. No to teraz niech sie pieknie zapladniaja. Transfer jest planowany na czwartek, mo chyba, ze beda dzwonic i zapraszac na srode ew piatek.
Strasznie sie stresuje... brzuch mnie troche boli, jest lekko wzdety, pije wode, czekam.

Witam was dziewczynki

Colet gratuluje szczesliwej 13.... Teraz niech sie pieknie zapladniaja :)

Milka bardzo mi przykro....wiem co czujesz bo niestety przezywalam to kilka razy :(

Sykatynka, Olusia dzieki za troske :) nerki jakby troche odpuscily, ale zeby nie bylo tak pieknie to od wczorajszego poranka doszly silne skorczowe - takie okresowe bole brzucha i jade na nospie, a wieczorem dopadla mnie potworna migrena :( i trzyma az do teraz ....noc nie przespana, wszystko mnie drazni....swiatlo, dzwieki - ehhh juz sama z soba nie wyrabiam :(

Hej;-)
Ja już po transferze:-)
Było to dla mnie wielkie przeżycie, od samego rana, gdzie mógł zadzwonić tel abym nie przyjeżdzała na transfer i sama procedura transferu.
Rano jak na złość nie mogłam dostać się na forum, i też Hess dopiero teraz przeczytałam Twoją wiadomość. Mi się też urywa rzeczywistość przez te in vitro. Myślę tylko o tym.
Po przyjechaniu do kliniki, myślałam że mi rozwali pęcherz, bo tyle wody się ochlałam;-)Myślałam, że skonam;-)I tak moje trzy zarodki zatrzymały się na 2 dobie, i ten jeden waleczny rozwinął się do stadium blastusia 1BB. Nie jest super, ale jest blastusiem z węzłem zarodkowym, i mam nadzieję, że u mnie się rozwinie na dobre!!!Dostałam protokół z zapłodnienia, widział na ekranie swojego blastusia w czasie transferu. Było mega przeżycie. I jest. Bo jesteśmy już we dwójkę. I wierzę, że te sny, ta biedronka, będą dobrym zwiastunem na dalszy etap!!!;-)Jestem jeszcze w szoku. Dziwnie mi trochę ze świadomością, że blastuś jest już we mnie. Boję się cokolwiek zrobić, ruszyć, podnieść, zmienić pozycję, aby mu nie zaszkodzić. Betę mam zrobić za dwa tyg, ale oczywiście, że zrobię ją wcześniej, może po ok. 10 dniach. Idę zrobić spaghetii mężusiowi i idę spać;-)Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, to wiele daje:-)

Milka, przepraszam, ale przypomnij mi, Ty miałaś niedawno transfer?
Coleta, tyle komórek naprodukowałaś:-)Oby się wszystkie zapłodniły i ładnie dzieliły;-)
Ewelajna, jak u Ciebie?Już po?
Hess, daj znać, jak po wizycie!!!Widzisz, masz co chciałaś, jajniki bolą, bo masz dużo pęcherzyków!!!;-)Pewnie sama się zdziwisz, że tyle ich urosło;-)

coleta lol 13 :szok: gratuluje;-) oby to była szczęśliwa 13tka:tak:

quinnie a ja mam przeczucie ze te wszystkie objawy to hormony Ci szaleją bo żeś babo zaciążyła:-p a powiedz mi w ktorym dc mialas crio robione??
bunieczek29 wszystko będzie dobrze ;-)

calineczkaa trzymam kciuki za tego jednego walecznego:-p a nie mowilam ze bedzie balstka:-p tylko chyba mialam innego faworyta :-p

LISTOPAD

17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta pęcherzykowa

18: kate_p7 - wizyta kontrolna
19: djazzpora - udany transfer