reklama

Kto po in vitro?

bunieczek29, trzymam kciuki, oby znalazł się pęcherzyk i wszystko ułożyło się po twojej mysli ! :)

Za wszystkie dziewczyny dzisiaj też trzymam kciuki , calineczka daj znać jak tam twoje zarodeczki .

reklama
aisa77 no to już nie długo:-) trzymam kciuki zeby jajeczka ladnie rosły;-)

goga ja tez stresa mialam potwornego ;-) czas wtedy tak wolno płynie...:baffled:

danii bardzo ładny estradiol byleby nie wyskoczył za bardzo teraz, ale na prg musisz uwazać..;-)

LISTOPAD

17: djazzpora - punkcja
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pęcherzyków
17: Hess - podglądanie pęcherzyków
17: danii - podglądanie pęcherzyków
17: Ewelajna86 - udany criotransfer
17: coleta - punkcja
17: buniaczek29 – wizyta pęcherzykowa

18: kate_p7 - wizyta kontrolna
19: djazzpora - udany transfer
19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
20: Quinnie - wysoka beta!
20: buniaczek29 – wizyta kontrolna
21: kwiatuszekq - wysoka beta!
21: goga324 - wysoka beta!
24: liskka - podglądanie płci
24: milkaa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
25: Sykatynka - podglądanie maluszka
26: Aisa79 - wizyta u genetyka
27: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzacego
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

01: inka26 - wizyta u immunologa
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
02: Luize - badania prenatalne
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
16: GizaS - wizyta kontrolna
17: Agulla84 - genetyk
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer
GizaS - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Sylwia 1985 pamiętam Cię
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
i super ze sie odezwalas.... nie nie gratulowalas mi... ale bardzo dziekuje za mile slowa.... no to juz praktycznie polowa ciazy... ;-) jak tez czas zlecial... oooogromne gratulacje Wiktorka
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Goga ja sie bardzo stresuje, tez mialam nerwy i juz myslalam ze sie nie udalo !!;-)

Quinnie - jak Twoje nerki, jak zdrowko? ;-)

goga czas oczekiwania na betę chyba dla każdej z nas to masakra ;-) czas leci jakby w zwolnionym tempie ...czekamy na jakieś objawy, jak je mamy , jakiekolwiek by były to źle , jak nie mamy też źle :-D
U mnie najlepszy był dzień testowania. Leciałam do labo zaraz z rana , pobierałam krew i jak tylko wracałam do domu od razu sprawdzałam w necie wyniki , jakby była szansa ,że już będą :zawstydzona/y: tym bardziej,że mam 5 minut z labo do domu :baffled:
Odświeżałam stronę co kilka minut z duszą na ramieniu :-p

Hej dziewczyny u mnie jedna wielka lipa.Siedze i wyje :( wszystkie moje zarodki przestaly sie rozwijac.Mam jeszcze jutro dzwonic chociaz nie wiem po co bo dzis ich 6doba.Mam juz dosc czuje ,ze nigdy mi sie nie uda

A robiłyscie moze sikance przed betą tak dla siebie?? Bo ja zrobiłam i negatywny ale wiem ze to i tak za wczesnie na niego... testowac z krwi mam dopiero w piatek ale pewnie sie pokusze koło czwartku..

Oj tak to czekanie jest zabójcze ja jak czekałam na wynik bety to myślałam że zemdleje ;-) ja to nawet nie odebralam swojego wyniku tylko lekarka mi z kompa powiedziała nie byłam w stanie tego zrobić ;-)

Milka, kochana... tak mi przykro... ale jak to dzisiaj jest 6 doba, to chyba powinny być już zamrożone lub przetransferowane? Co tam się zadziało? Nie poddawaj się kochana... musisz być silna!

reklama
Pamietam za pierwszym razem tez jak mielismy dzwonic o wynik Bety to prawie sie pobilismy słuchawką od telefonu z męzem kto bedzie pytał.. oboje się balismy.. A tu wtedy niespodzianka i było pozytywnie !! I teraz córcia ma 13 miesiecy :) A my dalej ten sam stres :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry