reklama

Kto po in vitro?

Juz po wizycie, pani doktor powiedziala, ze najgorszy etap za nami i moge spokojnie dalej stopniowo odstawiac encorton. Na razie powoli o 2,5 mg a jak na polowkowych przeplywy beda ok to moge o 5 mg co 5 dni :) Nie musze juz robic subpopulacji i na wizyty tez nie musze przychodzic :) Bardzo sie ciesze i czekam do 27-go na polowkowe.

bunieczek czekamy na relacje z wizyty

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz przyjechalam z kliniki z wielkim bolem glowy i jajnikow :( w srode ostatnie podgladanie a na 99% w piatek punkcja. Jak sobie policzylam to okolo 6 jajek w kazdym jajniku mam a najwieksze maja 15 mm. Mam juz dosc tego calego protokolu!!!

witajcie
Ja już jestem po udanym transferze dwóch zarodków dwudniowych 4bl w ocenie I oraz 5bl w ocenie I-II . I przedemną 10 dni niepewności.

Buniaczku moja koleżanka miała przypadek taki ze zaszła naturalnie po czym wydaliła zarodek i nie miała okresu i zaszła w koleją ciąże. Mam nadzieje że u ciebie wszystko bedzie wporządku, czego Ci z całego serca życzę

Milkaa1989 bardzo mi przykro :(

coleta gratuluje :)

Calinieczo
jak samopoczucie? Ja chyba internet wyłacze na 10 dni :P

Hej,
Ja krótko i o sobie, bo korzystam z telefonu. Siedzę w kolejce, 2 pary przede mną.
Bolenie jajników chyba było na marne, bo estriadol wynosi 535 pg/ml, a progesteron spadł i wynosi 0,82 by/ml. To chyba dobrze nie wróży?
Czy lekarz może sie zdecydować na punkcie w takim przypadku?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy Was tez po punkcji boli brzuch? Nie pamietam jak bylo poprzednim razem ale zaczynam schizowac czy to nie hiperka.... duzo pije i chyba tylko tyle moge.

Hess, a Ty masz krotki czy dlugi protokol?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry