reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki za danii, Milkę1989, liskkę. Choć za Milkę trzymane kciuki widzę, że już odniosły sukces.

Milkaa - po cichu gratuluję!

calineczkaa - i jak powrót do pracy? Dopytywali się co Ci było?

danii - na którą masz transfer?

reklama
Danii, tak bym chciała, tylko jakoś już mnie brzuch dziś nie pobolewa jak na okres:-(
Hess, nie dopytywali się całe szczęście;-)
Już nadrobiłam zaległości i mogę śledzić Nasze forum;-)

calineczkaa - to Ty szybka bestia jesteś, skoro już nadrobiłaś zaległości :-D

danii - przestań no, bo mnie szlag trafi i zobaczysz, pofatyguję się do Ciebie i Ci manto spuszczę. Nie zadzwoni, będzie dobrze, pójdziesz planowo na transfer ! :-D

Danii, też tak miałam, tak się panicznie bałam tego telefonu!!!Zaczęłam się dopiero malować na wyjście, jak już wiedziałam, że za późno na tel z ich strony, bo 2 godz przed transferem musiałam wziaść relanium i flamexin;-)
Betę mam robić 27 listopada. Nie wiem, czy wytrzymam do tego czasu.
Mam złe samopoczucie, bo przestał mnie boleć brzuch.

24: liskka - podglądanie płci.....jakiej tylko chcesz :-p
24: milkaa - wysoka beta! gratuluję dwóch kresek
:-)
24: danii - udany transfer oby maluszek wymościł wygodne gniazdko
24: Hess - podgladanie pęcherzyków pięknych i licznych

kate_p7 Kochana wyłącznie dobrych wieści kochana

calineczkaa - następna...... przecież, wiesz, że to, że nic nie boli to nie musi być zły objaw. Chciałabyć aby bolało non stop? Ból zrobił sobie przerwę ;-)

Dobra, muszę się szykować, bo muszę nawiedzić starą pracę przed lekarzem, bo dziewczyny pozamawiały u mnie kosmetyki, perfumy i hehe....wyruszam z małą walizeczką na kółkach, by nie dźwigać :-)

reklama
mmonika81 nie takie cuda się zdarzały 8dpt to troszkę za wcześnie na wyciąganie wniosków, u mnie jak beta 10dpt jest negatywna odstawia się leki wiec zrob bete raz jeszcze:-P

agulla co do jakości komorek, to że komorka ładnie wygląda to nie wiadomo jak to z nimi jest:-p podstawowym badaniem przed ivf w Novum i Invikcie są kariotypy, dla mężczyzn przy OAT AZF, CFTR i można zrobić dna plemnika, albo badanie msome...
zakłada się ze jeżeli komórki się pięknie zapładniają po 24h do 3 doby mamy 6/8 blastomerowe zarodki klasy A/B to znaczy ze problem leży po stronie plemnika, ale to są tylko założenia:-(

milkaa co do statystyk wyczytałam w jakiś artykule:-pgratuluje:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry