• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki za danii, Milkę1989, liskkę. Choć za Milkę trzymane kciuki widzę, że już odniosły sukces.

Milkaa - po cichu gratuluję!

calineczkaa - i jak powrót do pracy? Dopytywali się co Ci było?

danii - na którą masz transfer?

reklama
Danii, tak bym chciała, tylko jakoś już mnie brzuch dziś nie pobolewa jak na okres:-(
Hess, nie dopytywali się całe szczęście;-)
Już nadrobiłam zaległości i mogę śledzić Nasze forum;-)

calineczkaa - to Ty szybka bestia jesteś, skoro już nadrobiłaś zaległości :-D

danii - przestań no, bo mnie szlag trafi i zobaczysz, pofatyguję się do Ciebie i Ci manto spuszczę. Nie zadzwoni, będzie dobrze, pójdziesz planowo na transfer ! :-D

Danii, też tak miałam, tak się panicznie bałam tego telefonu!!!Zaczęłam się dopiero malować na wyjście, jak już wiedziałam, że za późno na tel z ich strony, bo 2 godz przed transferem musiałam wziaść relanium i flamexin;-)
Betę mam robić 27 listopada. Nie wiem, czy wytrzymam do tego czasu.
Mam złe samopoczucie, bo przestał mnie boleć brzuch.

24: liskka - podglądanie płci.....jakiej tylko chcesz :-p
24: milkaa - wysoka beta! gratuluję dwóch kresek
:-)
24: danii - udany transfer oby maluszek wymościł wygodne gniazdko
24: Hess - podgladanie pęcherzyków pięknych i licznych

kate_p7 Kochana wyłącznie dobrych wieści kochana

calineczkaa - następna...... przecież, wiesz, że to, że nic nie boli to nie musi być zły objaw. Chciałabyć aby bolało non stop? Ból zrobił sobie przerwę ;-)

Dobra, muszę się szykować, bo muszę nawiedzić starą pracę przed lekarzem, bo dziewczyny pozamawiały u mnie kosmetyki, perfumy i hehe....wyruszam z małą walizeczką na kółkach, by nie dźwigać :-)

reklama
mmonika81 nie takie cuda się zdarzały 8dpt to troszkę za wcześnie na wyciąganie wniosków, u mnie jak beta 10dpt jest negatywna odstawia się leki wiec zrob bete raz jeszcze:-P

agulla co do jakości komorek, to że komorka ładnie wygląda to nie wiadomo jak to z nimi jest:-p podstawowym badaniem przed ivf w Novum i Invikcie są kariotypy, dla mężczyzn przy OAT AZF, CFTR i można zrobić dna plemnika, albo badanie msome...
zakłada się ze jeżeli komórki się pięknie zapładniają po 24h do 3 doby mamy 6/8 blastomerowe zarodki klasy A/B to znaczy ze problem leży po stronie plemnika, ale to są tylko założenia:-(

milkaa co do statystyk wyczytałam w jakiś artykule:-pgratuluje:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry