reklama

Kto po in vitro?

Ale ja homocysteine badalam nie wskutek sugestii z forum tylko na zlecenie lekarza.... Więc coś na rzeczy musi być.... U mnie nie chodzi o zabezpieczenie przed wzrostem tylko o jej obniżenie, bo ze mam za wysoka to nie ulega wątpliwości a podwyzszona homocysteina zwiększa ryzyko poronienia o 35%. Więc nie chce jej bagatelizować tak jak bagatelizowal ja pałka jak jeszcze byłam w ciąży.... Bo drugiego poronienia nie wytrzymam psychicznie....

reklama
sykatynka oby już wszystko układało się tak jak powinno być..:-)

Ja dzisiaj znowu wpadam w dołki, ale był czas przywyknąć:-)

calineczkaa dobrze, ze trafiłaś do dr K on jest endokrynologiem, wiec wyprowadzi Cię na prostą:-) dziwi mnie, ze zalecił Ci histero tak szybko..bo mi mówił ze po 2 nie udanych ivf będziemy robić histero..A co do kariotypów, czekaj spokojnie na wyniki, myślę ze wszystko u Ciebie jest dobrze, ale nie zaszkodzi sprawdzić:-p może ten krótki protokół będzie tym udanym:-)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.

Sykatynka- ciesze sie ze wszystko dobrze sie potoczyło. zycze teraz abys spokojnie wszystko przeszła...

mmm kciuki za najblizsze jajcobranie. za ilosc i jakosc;-)

olusia zycze udanej imprezki. cudownych chwil z przyjaciólmi.:-D

kate jak sie kochana czujesz??

tola trzymam kciuki za twoje skarby i te w brzuszku i te czekajace na ciebie.

yplocka, trzymam kciuki za wypasione jajca:-D

dorotav - dzieki za odpowiedz. jak u ciebie. jak sie czujesz??

Odnośnie mojego tsh. ostatnio po poronieniu tez mi sie tsh rozchwiało. mialam wtedy jakos 4,2 i juz wtedy dr kazał mi brac euthyrox 150 mg. a teraz mam az 5.93 a jeszcze wtedy nie zaczełam zadnego brania zastrzyków. wiec nie wiem skad mi sie to wzieło.

Witajcie dziewczyny

Asia_77 - przykro mi, że Twoja stymulacja została przerwana. Co dr mówi?? Dlaczego tak się stało??

kiki - wydaje mi się, że Twoje TSH dlatego tak się podwyższa, bo Ty nerwusek jesteś ;-) Czytałam kiedyś o TSH to było napisane, że przy nerwach i stresie wzrasta :-( Wyniki dostałam, ale tylko swoje, nie wiem dlaczego od męża jeszcze nie dotarły, muszę zadzwonić w poniedziałek i podpytać co się dzieje :baffled: Mam mutacje MTHFR/C677T. Odebrałam immunofenotyp i niestety mam podwyższone NK na poziomie ponad 19%. Dr powiedział, że nie mam co liczyć na powodzenie, jeżeli tego nie zbiję. Mam mieć wlew intralipid 20%, cokolwiek to oznacza. Mam nadzieję, że to jest odp. na moje niepowodzenia i w końcu zlokalizowałam intruza z którym muszę walczyć. Oczywiście nie obyło się bez skierowania na kolejne badania, ale sama o nie poprosiłam. Dostałam jeszcze kilka badań w związku z mutacją i NK. O mało nie wpadłam pod biurko jak rejestratorka mi powiedziała ile to kosztuje :szok::szok: Do GC jadę w poniedziałek lub środę. Ja też się za Wami stęskniłam i w styczniu się widzimy :tak::-)

dorotav - trzymam kciuki, żeby @ zawitała czym prędzej :-)

yplocka - trzymam kciuki za Twojej jajca :tak:

Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki, ale przygotowania do świąt tak mnie pochłonęły, że nie mam czasu na nic. Buziaki.

Ostatnia edycja:
reklama
Lilia a ile powinno wynosic te komorki NK? I jakie badania dostalas jeszcze do zrobienia? A do GC jedziesz po pracy na pobranie trojcy?

Sykatynka super ze wszystko sie dobrze skonczylo! I ze jestes w domu! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry