Witajcie dziewczyny
Asia_77 - przykro mi, że Twoja stymulacja została przerwana. Co dr mówi?? Dlaczego tak się stało??
kiki - wydaje mi się, że Twoje TSH dlatego tak się podwyższa, bo Ty nerwusek jesteś ;-) Czytałam kiedyś o TSH to było napisane, że przy nerwach i stresie wzrasta :-( Wyniki dostałam, ale tylko swoje, nie wiem dlaczego od męża jeszcze nie dotarły, muszę zadzwonić w poniedziałek i podpytać co się dzieje

Mam mutacje MTHFR/C677T. Odebrałam immunofenotyp i niestety mam podwyższone NK na poziomie ponad 19%. Dr powiedział, że nie mam co liczyć na powodzenie, jeżeli tego nie zbiję. Mam mieć wlew intralipid 20%, cokolwiek to oznacza. Mam nadzieję, że to jest odp. na moje niepowodzenia i w końcu zlokalizowałam intruza z którym muszę walczyć. Oczywiście nie obyło się bez skierowania na kolejne badania, ale sama o nie poprosiłam. Dostałam jeszcze kilka badań w związku z mutacją i NK. O mało nie wpadłam pod biurko jak rejestratorka mi powiedziała ile to kosztuje

Do GC jadę w poniedziałek lub środę. Ja też się za Wami stęskniłam i w styczniu się widzimy

:-)
dorotav - trzymam kciuki, żeby @ zawitała czym prędzej :-)
yplocka - trzymam kciuki za Twojej jajca
Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki, ale przygotowania do świąt tak mnie pochłonęły, że nie mam czasu na nic. Buziaki.