reklama

Kto po in vitro?

Ovitrelle nigdy za mojej ponad 5 letniej kariery nie byl refundowany, u mnie w klinice licza sobie za niego 120 zl a w aptece płacę 79,99 zł dlatego zawsze proszę o receptę.

reklama
Ja zapłaciłam dziś 124 zł. A ogólnie stymulacja wyszła mnie 1820 zł a w sobotę dojdą jeszcze leki po transferze, mam nadzieję że dostanę refundowaną luteinę a nie lutinus:baffled:

Poproszę jakby co, ale wcześniej dostawałam luteinę, tylko na forum wyczytałam że którejś z dziewczyn własnie wypisano ostatnio lutinus ale sobie wymieniła:sorry2:miałam luteinę 50 w sporych dawkach ale mnie podrażnieniała więc dostałam 100 i 200. Sprawdzilam i tylko 100 jest refundowana.
A stymuluję się gonalem f 150 i menopurem 75. 12 dni stymulacji

Gizas przypomnialo mi sie, ja przy ostatnim podejsciu nie mialam ovitrelle tylko cos innego, chyba puregon czy jakos tak. Pamietam, ze mialam problem z nabraniem leku bo mialam strzykawki z krotkimi iglami od menopuru a zorientowalam sie dopiero poznym wieczorem i nie mialam skad wziac cienkiej igly do strzykawki.

GizaS no może nie które badania warto zrobić, jak "trójce swiętą" :-p
A co do stymulacji, strasznie długa? jak ty wytrzymasz te 12 dni ;-)?

dorotka 44 dni:szok: ja tez mam tyle czekać...?? No nie!A tak serio, jak ja nie miałam tak zaawansowanej ciąży to tez mogę aż tyle czekać na @? Zobaczymy, jutro na usg się wyjaśni czy wyhodowałam sobie uroczą towarzyszkę torbielkę:wściekła/y:

W ogóle nie chce brać antyków! Chce już zacząć stymu, a to jeszcze tyle czasu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry