reklama

Kto po in vitro?

zuzu8 jak wyniki bety?:happy:
Jolka za pozytywną bete:tak:
kikifish 3 cyfrowej bety:-)

Ogólnie za pozytywne bety:-)

STYCZEŃ

16: kate_p7 - wizyta kwalifikacyjna
16: Jolka1979 - wysoka beta!
16: kikifish - druga wysoka beta!

17: GizaS - punkcja
19/20: GizaS - udany transfer
23: ying -ying - przygotowanie do criotransferu
23: bubu520 - wysoka beta!
24: coleta - wizyta przed stymulacyjna
26: Olusia - podglądanie maluszków
30: calineczkaa - początek stymulacji
30: Hess - początek stymulacji
Solostar - udany criotransfer

LUTY

02: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
04: Aisa79 - badanie kolposkopowe
04: justys8782 - podglądanie maluszka
09: Olusia - echo serduszek

MARZEC

Yplocka1 - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny,

mam w koncu wyniki z bety: 372 -wlasnie przyszly -uff
bardzo sie ciesze, ale za razem jeszcze bardziej chyba boje, wiec poki co ostroznie ;-)

kiki , jolka wczoraj juz odpadlam i nie odpisalam teraz nadrabiam powoli ;-)
ostatnio przeszlam to co wy, czyli wszystko szlo dobrze, potem brak serduszka, jedyne czego uniknelam to czyszczenia, mialam sie zglosic po 7 dniach, ale 5 dnia wieczorem dostalam okres i bylo po sprawie... dlatego teraz tak na prawde to sie chyba uciesze dopiero jak zobacze dzidziorka na rekach- to jest okropne wiem, ale nie potrafie inaczej- patrze soebie na moich najblizszych znajomych (dwie pary) akurat niedawno 'zaszli' kurcze po pierwszej becie juz wszystkim powiedzieli i szczesliwi... my tak niesety nie potrafimy :no:

zuzu8 bardzo ładna betka myśl pozytywnie:-) Wiem o czym mówisz, ja tez nie powiem nikomu dopóki nie minie 12 tydzień:-p no chyba że wam :-) moje BBowe towarzyszki:-p

Moj M jeszcze nie wie, od godziny na telefoni, jeszcze pracuje... ciekawe jaka bedzie reakcja

Asia no to do dzieła dziewczyno, trzymam kciuki

kate dzieki za wsparcie i pamiec, chyba dzieki waszym kciukom wszystko idzie ok :-)
a propos czynnika meskiego -moj M przed drugim podejsciem przez 4 mce brał proxeed i za drugim razem udalo sie zamrozic 4 blastki, a za pierwszym razem nic, wiec chyba to cos pomoglo

jolka u mnie tez podobnie, tylko po prostu malo plemników tych ruchliwych- powiedzieli nam ze naturalnie mamy szanse zajsc w ciaze porownywalna do wygranej w totka, a ze nigdy nic nie wygralam, to od razu wzielismy sie za iv

kate- rowniez kciuki za jutro, pozytywnej kwalifikacji i jak najszybszej @ i rozpoczenia nowej procedury.:tak:

zuzu- suuper gratulacje juz fajnej bety. ja jutro dopiero 11 dpt. wiec mysle zeby beta byla choc kolo 50.:confused:

dorotko- u jo.m i lili jest wszystko ok. napisze sms zeby sie odezwaly bo tęsknisz;-)

jolka- towarzyszko jutra:-D trzymam kciuki za betke

asia- super to i ty teraz strarujesz:-), pozytywnej stymulki

gizas prawdopodobnie tez bede w sobote w klinice . jezeli jutrzejsza beta bedzie ok to bede w sobote jechala po l4 i recepty

Ostatnia edycja:
Zuzu szczerze Gratuluję i mega zazdroszczę ale tak bardzo pozytywnie. Nastraja mnie nadzieja. Przypomnij mi który to twój dpt czy miałaś blastke i jakiej kategorii. Mnie już nawet brzuch nie ćmi na okres. Nic się nie dzieje. Kompletnie.

jolka ja trzymam za jutro kciuki z calych sil za Ciebie i kiki, wiem ze bedzie dobrze, musi byc idziemy razem' leb ew leb'
ja mialam w zeszly poniedzialek crio dwoch 5-dniowych blastusiow (jeszcze nie dostalam wypisu ale pamietam ze jeden blastus byl ekspansywny), 8 dpt-163,5 a dzisiaj 10dpt-372, przez caly czas brzuch mnie wogole nie bolal, nie mialam zadnych objawowo-tylko wczoraj troche plamienia-ale przeszlo, przypomnij mi jak bylo u Ciebie?

kiki trzymam kciuki za jutro, ile mialas blastusiów?

Ja miałam transwer 7.01 wiec jutro 9 dpt planowała iść w poniedziałek na betę ale namówił tacie mnue z kiki i właściwie wszystko przez nią. Miałam jedna blastke 2 BB. Objawów żadnych oprócz takiego delikatnego cmienia jak przed okresem. Za 1 razem miałam betę 50 w 11 dniu pt od 5 dpt zaczęłam krwawic i to dość mocno.csly czas leżałam brałam duphaston i tak do 7 tyg wtefy zaczela beta spadac maluszek przestał rosnąć. Wylądowała w Bytomiu na czyszczeniu. Strasznie to zniosłam głównie psychicznie. Po roku wróciłam po maluszka mam nadzieje ze jest ze mną cały czas.

reklama
Kiki ja w klinice będę po 9, ale pewnie zaraz mnie zabiorą na "oddział" i pewnie wyjdę przed 12, za Twoją jutrzejszą betę juz trzymam kciuki.
Miałyśmy podobno stymulację, może i inne problemy ale jakoś pomyślałm że może i tym razem mi beta wyjdzie inna niż 0:confused:
zuzu gratuluję pięknego przyrostu i spokojnej ciaży:tak:
Jolka Tobie też życzę dołączenia do oznajmujących wysokie bety:sorry2:
Kate a Tobie powodzenia na wizycie, oby to była czysta formalność a po niej szybka wizyta ostatniej wredotki @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry