reklama

Kto po in vitro?

Yplocka, a powiedz mi dokładnie, jak nazywa się badanie robione pod kątem NK? Bo chcę sobie właśnie zrobić, ale szukam po cennikach w labo i szpitalach i nie mogę znaleźć...
Czy to są te subpopulacje limfocytów? Czy jak?
Kiki i Jolka - jestem pewna, że dzisiejsze betki będą mega wysokie, dawajcie tu znać od razu!

reklama
jolka- o ktorej wyniki bedziesz miala???

lilia miala wlewy w postaci kroplówek, tyle mi mówiła , nic dokładniej, jak bedzie to pewnie dokładniej odpowie

ja bede miala kolo 14.
no to melisko działaj bo zaczynam sie stresowac

Sykatynka, ja robilam za pierwszym razem subpopulację limfocytów. Teraz moja immunolog zleca mi fenotyp komórek NK. Podejrzewam, że to badanie robią tylko ośrodki akademickie, czyli czy akademiach medycznych.

To podziel się tą informacją;-)
Ale po co masz to robić, przecież raz poroniłaś, wiem, że nie chcesz więcej, i lepiej się przebadać, ale wiadomo, że dużo zarodków jest wadliwych genetycznie po in vitro, dlatego są m.in. poronienia.

I ja też, jak uda się i będzie pozytywna beta w moim przypadku, to z dużym dystansem będę do tego podchodzić, bo jestem realistką i czytam ile jest poronień.....
Dopiero bedę się cieszyć, jak będę na półmetku;-)

Cześć dziewczynki ja również czekam na wasze pozytywne bety.
A mnie dziś obudził ból w podbrzuszu, nawet teraz jak dłużej pochdze to ciągnie do krzyża. To mój 4dpt, nie wiem co myśleć??, jakoś tak boję się

reklama
Bubu to może oznaczać wszytsko, wiem jaki ciezki etap przed Tobą ale jeszcze kilka dni i beta potwierdzi ciążę:tak: i tego się trzymajmy.

Zauważyłam pewną specyfikę w sukcesach ivf, te osobo które skreślają ciąże, mówią że na pewno się nie udało, bo plamienia, bo ból brzucha, bo piersi mękkie, nabrzmiałe i inne znaki na niebie mówiące że się nie udało są zaskoczone wysoką betą a te które wierzą że się udało sa najczęściej obadrzone przez los betą 0:confused2:
Ja należałam do tej drugiej grupy a teraz zmieniam taktykę i będę biadolić zaraz po transferze może to jakieś zaklęcie:-D
Także już teraz uprzedzam że będę zrzędliwa:-D

Dziewczyny mega duża dawka pozywtywnej energii dla czekających na wysoką betę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry