reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki

Kikifish - Specjalnie weszłam teraz na forum chociaż mam tyle roboty w pracy że nie wiem gdzie ręce włożyć. Myślałam że są już jakieś nowe wiadomości bo ja czekam z niecierpliwością na Twoją wysoką a może i bliźniaczą bete. Buziaki. Jak wyniki będą po 14 to napisz mi smska bo nie wiem czy będę na forum.

Jolka - Trzymam kciuki:-)

Sykatynka
- W zwykłych labo nie zrobisz NK , sama już posprawdzałam co się da. Ja miałam robione to badanie przed świętami w Provicie Katowice . Co jakiś czas robią te badania . Płaciłam 400 zł. Moje badanie nazywa się immunofenotyp limfocytów krwi obwodowej. Na badanie składa się CD3 , CD4 , CD8 , CD19 , NK .

Miłego dnia kobietki

reklama
Liliunia wreszcie się odezwałaś :-D Ja Kochana zaczynam od dzisiaj krótki protokół...mam nadzieję ,że tym razem dotrwam do końca stymulacji .

Dziewczyny tak z ciekawości zapytam : co może oznaczać estradiol 51 w 2 dc? Pytam bo pielęgniarka twierdziła,że to za wysoki , a lekarka słowem na ten temat się nie odezwała

GizaS - cześć , to ja przyłączę się do tych biadolących może faktycznie zadziała;-). Na jakim jesteś etapie. Ja mam dzisiaj 3 dzień stymulacji , w poniedziałek pierwsze podglądanie.

Napisałyśmy posta w jednej minucie i przeoczyłam Twój wpis:tak: czy ja wiem czy wysoki ten estradiol:baffled:taki mam mniej więcej 2-3 dc naturalnie bez antyków. Ja w dniu rozpoczecia stymulacji gonalem i menopurem estradiol miałm 5 a prg 0,5 ale ja bylam po 13 gonapeptylach wyciszających i stąd tak niskie wyniki. Wydaję mi się że przy krótkim protokole bez wyciszaczy to dobry wynik. Gorzej jak prg byłby za wysoki co już wiesz. Ja poprzednim razme w dniu rozpoczęcia stymulacji prg miałam 2,2 ale dr zalecił kontynuacje stymulowania i decyzje o transferze podejmie później. U mnie transfer się odbył po później prg był niższy i endometrium trójlinijne

A dziś pielęgniarka w klinice pierwszy raz spojrzałą na mnie jak na wariatkę :-) Zaszokowałam ją informacją, że moje AMH w ciągu dwóch miesięcy podskoczyło z 7 na ponad 13 :-D.....mina bezcenna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry