Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuję kochane nie odstawiam leków . W poniedziałek pójdę potwierdzić ze nadal jest 0. Teraz się musze wyryczec. Nie mam już mrozaczka. Wszystko od nowa mnie czeka.
Jolu, przykro mi;-(Nie tak miało przecież być;-(
Kate, to będziesz szła tak samo jak ja. Najpierw antyki, potem krótki z antagonistą. W Inviccie chyba zawsze przepisują antyki, jak widac nawet przed krótkim. Ten antagonista ma zapobiec hiperce. Kate, dobrze będzie;-)Tylko też się naczekasz!!!Ale zielone światło jest!!!!!;-)
Jolka trzeba czekać o poniedziałku Jak będzie trzeba to zaczniesz jeszcze raz, da się to przejść raz jeszcze, udało się raz to uda po raz drugi. Wiem, że to żadne pocieszenie, ale in vitro takie jest..To niestety jest loteria.
Kikifish - Jestem i co chwilę odświeżam. Beta jak najbardziej ok. Właśnie przeliczyłam i z ostatniego wyniku wzrost 66% to ok. 38 a masz 50 także SUPER. No mogę spokojnie wracać do roboty. Buziaki