Lilia♥
Pełna obaw
Witajcie dziewczyny
Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)
kiki - Słońce Ty wiesz, że ja cały czas trzymam za Ciebie kciuki, ale pisze to dla przypomnienia, żebyś nie zapomniała :-) Czekam jutro na smsa lub tel. w sprawie pięknego przyrostu bety :-)
dorotav - już się usprawiedliwiam :-) Po sylwestrze tak się rozchorowałam, że prawie tydzień w łóżku spędziłam. Zaznaczam, że nie biegałam na zew. w bluzeczce na ramiączkach tylko znowu szefowa mnie zaraziła
Ja nie wiem skąd ona te zarazki przynosi, że tak się zarażam, że jestem taka chora i słaba, że nie mam na nic siły. Już drugi raz mnie tak załatwiła i moje kumpele w pracy
U mnie wszystko ok, w poniedziałek miałam pierwszy wlew, pod koniec miesiąca bedę badała czy NK spadły. A co u Ciebie?? Zaczęłaś już stymulację??
Asia_77 - za ovitrelle zapłaciłam chyba 100 zł. Co u Ciebie słychać, kiedy podchodzisz do stymulacji??
Witam nowe koleżanki i życzę powodzenia w staraniach o upragnione szczęście.
Śpijcie słodko, dobranoc.
Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)
kiki - Słońce Ty wiesz, że ja cały czas trzymam za Ciebie kciuki, ale pisze to dla przypomnienia, żebyś nie zapomniała :-) Czekam jutro na smsa lub tel. w sprawie pięknego przyrostu bety :-)
dorotav - już się usprawiedliwiam :-) Po sylwestrze tak się rozchorowałam, że prawie tydzień w łóżku spędziłam. Zaznaczam, że nie biegałam na zew. w bluzeczce na ramiączkach tylko znowu szefowa mnie zaraziła
Ja nie wiem skąd ona te zarazki przynosi, że tak się zarażam, że jestem taka chora i słaba, że nie mam na nic siły. Już drugi raz mnie tak załatwiła i moje kumpele w pracy
U mnie wszystko ok, w poniedziałek miałam pierwszy wlew, pod koniec miesiąca bedę badała czy NK spadły. A co u Ciebie?? Zaczęłaś już stymulację??Asia_77 - za ovitrelle zapłaciłam chyba 100 zł. Co u Ciebie słychać, kiedy podchodzisz do stymulacji??
Witam nowe koleżanki i życzę powodzenia w staraniach o upragnione szczęście.
Śpijcie słodko, dobranoc.