calineczkaa
Fanka BB :)
Kate, nie wiem, czy Ci to mąż mówił, ale jesteś BOSKA!!!!!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patrze w około i szczerze dodatkowo dobija mnie fakt że w moim własnym otoczeniu, jest tylu ludzi którym się nie udało... Jedni są szczęśliwymi rodzicami adopcyjnymi, inni zaczynają i porzucają tę drogę i inni zostają bezdzietni. Najgorzej to mieć tę świadomość. Ale zdarzają się i cuda, gdzie bezpłodny facet ma 3 dzieci
Więc nie wolno porzucać nadziei. Qurcze czasem mam ochotę wejść na ciężarówy i zapytać się ile razy one musiały przez to przechodzić. Zobacz większość szczęśliwych mam już tu nie zagląda, na początku jeszcze,a le potem konczy 8-10tydz i znikają, zostajemy tylko my :-(ale na nas tez przyjdzie czas
Za którymś razem musi się udać, tylko czy mamy tyle siły i kasy..Rekordzistka chyba podchodziła do 10 procedur i ostatnia się udała.
Czy są granice? na pewno, ale nam dr K powiedział że po 4 pełnej procedurze tzn. komercyjnej możemy myśleć o AID i tego mam zamiar się trzymać.