reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Sykatynka, mi immunolog powiedziała, że lepiej obniżyć ale ja i tak nie mogę czekać, bo w moim programie są cholerne terminy.
Ten zestaw leków prevenit i acard zalecił mi genetyk, kwas foliowy - 15 mg dorzuciła immunolog.
Pamiętaj, że ja mam jeszcze podwyższone NK i biorę encorton.

reklama
kasik36 dziękuję, tego bylo trzeba na tym forum:-) co do ciężarówek, ty jesteś szczególnie nam lojalna:tak:;-) Jak pierwszy raz się zalogowałam, to czytałam twoje posty doskonale je pamiętam. Trzymam kciuki za chłopaka, jeszcze z 3 miesiące i się rozpakujesz?

calineczkaa tak AID to IUI nasieniem dawcy.

Kate, nie tylko ciężarówki tu zaglądają,ale i takie które juz maja swojego Skarba przy sobie. Ja zaglądam do Was bardzo czesto i mocno za Was wszystkie trzymam kciuki, i razem z Wami oczekuje pozytywnych betek

przyszły mi wyniki z invicty z panelu niepłodnosci- co oznacza MTHFR/A1298C ??to jest ta w ktorej trzeba brac kw foliowy czy p/zakrzepowe??

ja jestem jak w amoku. bylam pewna po tych 2 betach ze bedzie dobrze, ale ta 3 zabila we mnie nadzieje. jutro beta, w piatek wizyta...

Ja już por transferze dwóch zarodków 8 i 6 komórkowych klasy A. Chwilowo jestem w ciąży i oby ta ciąża trwała 9 miesięcy:sorry:
Dr M namowił mnie na zamrożenie tego trzecigo zardoka chociaz jest słabiutki bo tylko 4A, ale jak to się mówi czasem z najlepszych blastocyst nie ma ciąży a ze słabo rokujacego zarodka jest. Miałam 5 dojrzałych pobranych komórek, wszytski się zapłodniły ale dwie przestały dzielić. Dokupilam opcję emryogel. Endometrium podobno wysmienitę, maluchy podane w sam środeczek pod kontrolą usg. 2 lutego beta:sorry: Mój M niby mówi że az tak mu nie zalezy na potomstwie ale myślę że mowi tak też dlatego ze ma bardzo słabe parametry nasienia. W sumie podjęliśmy decyzję że jak teraz ta próba się nie uda i nastepna to korzystamy z dawcy nasienia:zawstydzona/y:Liczę że nas to ominie. Ale tez mam ciężkie, trudnie dni, razme 12 lat,staramy się o dziecko 7, to nasze 5 ivf:zawstydzona/y:naprawdę przekroczyłam już granice wytrzymałości. Teraz jak przy kazdym transferze M na mnie chucha, dmucha, lata koło mnie i tylko się pyta jak sie czuję. To typ twardziela który emocje dusi w środku i wiem że też niejest mu łatwo

reklama
Kiki moja kolezanka ma ta mutacje co ty... byla u genetyka i zalecila jej branie femibionu natal 1 i prewenit intensiv:tak: trzymam kciuki za jutrzejsza bete!!

Giza trzymam kciuki za twoje maluszki, niech sie ladnie wgryzaja w mamusie;-)

Do góry