reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

asiu- dobrze ze jestes juz w domku. trzymam kciuki aby sie wszystko dobrze skonczylo. wg mnie dr nie powinna cie straszyc nowotworem. teraz nie dosc ze zal ze stymulacja odwołana to i strach co dalej:-(

ja jutro pojade na krew i wynik standardowo miedzy 15-17 .dziewczyny prosze was pomodlcie sie za mnie i kropka

reklama
Kochane lekarka mnie nie straszyła ....to ja zapytałam wprost , ona tylko potwierdziła. Przypomniała mi się sąsiadka , która miała tak obfite krwotoki i późniejsze badania potwierdziły raka endometrium.....ale ja mam nadzieję ze względu na córkę ,że to nic takiego . Bo jeśli chodzi o M , to może i lepiej by było , mógłby sobie poszukać nowej żony i mieć dziecko bez problemów. A mi by nie było przykro , bo by mnie nie było :-(

Asia - przykro mi, oby wszystko dobrze sie skończyło.

Kate_p7 byliśmy w novum, zapłaciliśmy za badania 740 zł za nas oboje. Za wizytę nic, bo była na NFZ. W naszym przypadku zaproponowała tylko kariotypy, bo w rodzinie chorób gen nie ma, ja nidy nie poronilam, m ma dobre nasienie.

Asia_77 to czekamy na wyniki. Nie porównuj się do sąsiadki, ty nie masz krwotoków. Nawet jeśli by spierniczyli coś, to przecież nikt w klinice Ci się nie przyzna. Bo moim zdaniem nie bez powodu się czeka, 2-3 miesiące między stymulacjami. Ja innego wytłumaczenia nie widzę i nie chce widzieć.

Asia to faktycznie mialas przezycia, nie dziwie sie ze mialas stracha jak tak krew leciala i to az tak mocno, dobrze ze szybko trafilas do szpitala i na sale... oby jednak nie potwierdzilo sie to co mowila lekarka.. ale zastanawia mnie to na jakiej podstawie to stwierdzila? co spowodowalo ze tak mowila.. i ladne mi to na cito jak czekasz 3 tyg... masakra... ale dobrze ze juz w domku jestes...odpoczywaj i regeneruj sily.. a jaki antybiotyk bierzesz? :tak: :* :*

Kate a na co ten lek Atosiban? :tak:

Giza
plamien dzis nie bylo... wczoraj tak... leze, leze i leze i do konca ciazy bede lezec... szyjka z 26mm skrocila sie na 25mm co prawda to nic ale jednak ciut mniejsza znow.. dobrze reaguje na leki dozylne.. brzuch dalej pobolewa ale mniej.. 3 razy mam sluchanie tetna malenstw wiec wiem ze wszystko ok, do tego sie ruszaja, i wierca i tez dlatego mnie pobolewa wszystko... moze uda mi sie uspokoic bolesci tymi dozylnymi lekami, bo jak wyjde to znow ustne beda..

Kiki za jutrzejsza bete,.... mocne kciuki !!:tak:

Migotka *::tak:

Dorotka a ty gdzie sie podziewasz?:tak:

Hess ales szybka, juz zdazylas wszystkich lekarzy obskoczyc... ale blyskawica... super... !! oby wszystkie wyniki wyszly dobrze!!:tak:

Asia ja podobnie jak Ty zaczęłam mówić do przyjaciółki że mąż to ze mną ma koniec świata, nawet dziecka nie jestem mu w stanie dać i palnęłam ostatnio że z inną pewnie miałby je po jednej nocy, na co koleżanka przywołała mnie do porządku słowami, że tego akurat nie wiem i obym się nigdy nie przekonała. Nie myśl nigdy w ten sposób, że Twój mąż mógłby z kimś innym... Bo nie mógłby i nie chce skoro jesteście razem, walczycie i kochacie się!

Kate nic mi na temat tego leku nie wiadomo...

Kiki kciuki za jutrzejszą betę!

reklama
W ogole normalnie cala w strachu jestem jak to bedzie wygladac...
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
na gwalt zamawialam z netu rzeczy potrzebne..a ostatnio zamowilam m.in lozeczko, bo pierw jedno a potem na spokojnie dokupie drugie, i zastanawialam sie jeszcze nad wozkiem, nie wiem jakie mam wybrac...wanienke, pampersy, chusteczki, ubranka, pieluchy itp mam, moze nie wszystko ale wiekszosc..dokupuje powoli rzeczy...musze byc przygotowana na kazda ewentualnosc...

Asia nie mow tak !! nie masz raka ani nic... mi lekarz tez mowil ze trzeba odczekac 2-3 cykle, bo to trzeba, nawet po IUI mi mowil ginek... a twoj maz kocha cie najmocniej na swiecie!! :tak:

Do góry