reklama

Kto po in vitro?

Fusun - witaj Kochana.
Sykatynka, Invicta nic nie poradzi. Musisz iśc do immunologa. Ja miałam przełożoną stymulację do czasu zbicia NK do 12 proc.
Ja miałam 28. Musiałam do nich pisać pismo z prośbą, bo ja jestem z in vitro do skutku i musze pilnować terminów.

reklama
dariaa ja idę długim protokołem. Dostałam tabletki antykoncepcyjne (23.01) na 21dni potem mam odstawic po 21 i dostać @ albo plamienia. Od 15dc zastrzyki z gonapeptylu co drugi dzień tak przez 14 dni. I ostatni zastrzyk melduję się u lekarza na 1 dzien stymulacji(20.02).

kate_p7, calineczkaa - Hessiątko - tego jeszcze nie było. Bardzo mi się podoba :-D. Dzięki dziewczyny, ale niestety jak mam migrene to zwykłe tabletki od bólu mi nie pomagają. Mogłabym łyknąć całą aptekę, a głowa i tak by mnie bolała. Wczoraj po południu mnie zaczęła boleć głowa, jak poszłam spać, to przespałam noc. A rano, gdy tylko oczy otworzyłam, ból od początku......a poduszka twarda jak głaz :zawstydzona/y:.
Kariotypy, owszem niedługo. 17 lutego mamy wizytę u genetyka. Tak więc pod koniec przyszłego tygodnia zadzwonię, czy już są wyniki. ciekawość mnie zżera :D. W sumie nie zżerała, póki mi calineczko o nich nie przypomniałaś, hehe.
Ja sobie robiłam pod koniec stycznia cytologię i już mam wyniki. Wszystko ok, mam tylko jakieś zapalenie ponoć......choć zawsze tak mam.
W poniedziałek idę do gina, to mi może coś przypisze.

Aaaa, na poprawę bólu głowy zaczęłam gotować obiad i sprzątać......ja to mam pomysły.....

Yplocka, ile zajęło ci zbijanie poziomu nk i czym? Kasik a ty jaki miałaś poziom wyjsciowy? Nie macie do polecenia immunoliga w Warszawie? Szukam i szukam i ciężko znaleźć

Znalazłam termin u dr Ewy biernatowskiej, immunolog - myślicie, że każdy immunolog się na tym zna i może pomóc? Boję się trochę wyrzucenia kasy w błoto....

Sykatynka, encorton - 20 mg, do 12 proc. doszłam po czterech miesiącach.

Pamiętaj tylko żeby osłaniać zołądek, ja tego nie robiłam i teraz mam duuuuży problem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry