GizaS
Fanka BB :)
Ewcia masz skrajnie niski progesteron:-(nie masz żadnych plamień? ja biorę 3*1 duphaston i 3*2 luteinę dopochwowo co daje 600 mg na dobę i po wyniku w 13 dpt gdzie prg wyszedł mi 12 dodałam sobie jeszcze luteinę podjęzykową 3*1 po 50 mg.Dobrze że jutro masz wizytę. Może będzie widac już pęcherzyk
Sykatynka chyba jednak lepiej będzie zbić nk i mieć czyste sumienei że jest się najlepiej przygotowanym. Tym bardziej że sami lekarze nie drążyli dlaczego straciłaś dzieciątko, sama dochodzisz do wniosków, wyszła ci podwyższona homocysteina teraz nk
i jak tu nie działać i badac się samemu
Migotka masz bardzo ładne zamrożone zarodeczki-rodzeństwo do bąbla którego masz pod sercem
Annemaria ale to znaczy że aż 6 pęcherzyków było pustych czy były za małe? bo jak za male to za wczęsni zrobili punkcję
masz dwa zarodki i tego się trzymajmy-kciuki za jutrzejszy transfer
Kiki doskonale Cie rozumiem bo już odliczam dni a nawet godziny do swojego usg, że też nie można cieszyć sie pełną gębą
Kate poproszę o dpisanie mnie na 12 lutego na wizytę pęcherzykową

Sykatynka chyba jednak lepiej będzie zbić nk i mieć czyste sumienei że jest się najlepiej przygotowanym. Tym bardziej że sami lekarze nie drążyli dlaczego straciłaś dzieciątko, sama dochodzisz do wniosków, wyszła ci podwyższona homocysteina teraz nk
i jak tu nie działać i badac się samemu
Migotka masz bardzo ładne zamrożone zarodeczki-rodzeństwo do bąbla którego masz pod sercem

Annemaria ale to znaczy że aż 6 pęcherzyków było pustych czy były za małe? bo jak za male to za wczęsni zrobili punkcję
masz dwa zarodki i tego się trzymajmy-kciuki za jutrzejszy transfer
Kiki doskonale Cie rozumiem bo już odliczam dni a nawet godziny do swojego usg, że też nie można cieszyć sie pełną gębą

Kate poproszę o dpisanie mnie na 12 lutego na wizytę pęcherzykową

niech się dzielą!