reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pewnie tak zrobie, ale mój m czesto wyjeżdza w delegacje to wieczorami i tak się sama nasiedze , ale jak tylko bede się czuła słabiej to trudno biore zwolnienie i koniec
zobacze co mi p.d powie po pierwszym usg , ale to dopiero 27,05

reklama
Kochane! Powiedzcie mi czy po zastrzyku wyciszającym przed stymulacją (chyba jakimś na D, ale nie pamiętam nazwy :(- dostałam pół ampułki) można nie dostać okresu lub może się bardzo spóźniać, albo czy możliwe jest, że nie będzie tzw. napięcie przed @?
Kurcze okresu mam dostać 20.05, w życiu 3 dni przed, nie czułam się tak normalnie, nie bolą mnie ssyski, brzuch, żadnych objawów okresu... Czy to normalne? Czy też tak miałyście? Wiem panikuję, ale od tej @ zależy kiedy zacznę stymulację... Będę wdzięczna za każde info :*

Kochane! Powiedzcie mi czy po zastrzyku wyciszającym przed stymulacją (chyba jakimś na D, ale nie pamiętam nazwy :(- dostałam pół ampułki) można nie dostać okresu lub może się bardzo spóźniać, albo czy możliwe jest, że nie będzie tzw. napięcie przed @?
Kurcze okresu mam dostać 20.05, w życiu 3 dni przed, nie czułam się tak normalnie, nie bolą mnie ssyski, brzuch, żadnych objawów okresu... Czy to normalne? Czy też tak miałyście? Wiem panikuję, ale od tej @ zależy kiedy zacznę stymulację... Będę wdzięczna za każde info :*
Spokojnie ja po zastrzyku wyciszajacym tez nie mialam objawów @ a przyszła w terminie , nawet 12 godzin wczesniej niż planowo

ja rowniez mialam okres normalnie

iniiia;spoko, nic sie nie mart dostaniesz, ja dostalam trwal moze o 2 dni mniej jak zawsze ale byl, no i bole mialam jak zawsze przy @....wszystko bedzie ok. szczesciara ja mam wyciszonko dopiero 28 maja

iniiia

@ przyjdzie - bez niej stymulacji nie mozesz rozpoczac. a na moje 4 cykle wyciszajace - 2 razy przyszla w terminie, 1 sie spoznila o 2 dni, raz sie spoznila 1 dzien wiec spokojnie. czasem tak, czasem inaczej - ale przylezie

eweli - az sie lezka z radosci w oku kreci jak sie czyta twoj post. nie ma piekniejszego widoku na swiecie! juz sie nie moge doczekac nastepnego piatku az zobacze nasze malenkie serduszko.

reklama
Do góry