Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie ja po zastrzyku wyciszajacym tez nie mialam objawów @ a przyszła w terminie , nawet 12 godzin wczesniej niż planowoKochane! Powiedzcie mi czy po zastrzyku wyciszającym przed stymulacją (chyba jakimś na D, ale nie pamiętam nazwy- dostałam pół ampułki) można nie dostać okresu lub może się bardzo spóźniać, albo czy możliwe jest, że nie będzie tzw. napięcie przed @?
Kurcze okresu mam dostać 20.05, w życiu 3 dni przed, nie czułam się tak normalnie, nie bolą mnie ssyski, brzuch, żadnych objawów okresu... Czy to normalne? Czy też tak miałyście? Wiem panikuję, ale od tej @ zależy kiedy zacznę stymulację... Będę wdzięczna za każde info :*
Kochane! Powiedzcie mi czy po zastrzyku wyciszającym przed stymulacją (chyba jakimś na D, ale nie pamiętam nazwy- dostałam pół ampułki) można nie dostać okresu lub może się bardzo spóźniać, albo czy możliwe jest, że nie będzie tzw. napięcie przed @?
Kurcze okresu mam dostać 20.05, w życiu 3 dni przed, nie czułam się tak normalnie, nie bolą mnie ssyski, brzuch, żadnych objawów okresu... Czy to normalne? Czy też tak miałyście? Wiem panikuję, ale od tej @ zależy kiedy zacznę stymulację... Będę wdzięczna za każde info :*
Eweli pieknie opisalas te swoje dzieciaczki, jestem pewna, ze ten rozrabiak to chlopczyk a kruszynka to dziewczynka. Po prostu superrr, podeslij troche blizniakowych wiruskow.