reklama

Kto po in vitro?

kama35; iglą do gory i naciskasz strzykawke do momentu zrownania sie płynu z gora, - ja tak robilam ... choc :-) anija mysle ze lepiej to robila......wiec ja teraz tez tak zrobie jak anija pisze.....

Ostatnia edycja:
reklama
bkasia,kasia_30 - GRATULACJE!!! czułam, że wraca w końcu dobra passa :-D Liczę, ze teraz dobre wieści będą nam się mnożyły!!:-)
katya, bzzz, vane76, mi mi - ja mam nadzieję, że też teraz to trzecie podejście do criotransferu już mi się uda więc zapowiada się, ze będzie nas faktycznie sporo :) Jak nic mi się nie zmieni to w ostatnich dniach maja będzie transfer :-) Liczę, że pociągniemy dobrą passę dziewczyn, prawda? Pozdrawiam

bkasia,kasia_30 - GRATULACJE dla Ciężarówek:-) Ale to budujace, ze Wam sie udalo!
katya, bzzz, vane76, mi mi, konwalia- bedzie nas faktycznie sporo, bo jeszcze ja sie do Was zapisuje.
Ja się trochę boje o tego mojego jedynego eskimoska, ale z Wami mi raźniej i
jakoś dam rade! Uściski dla wszystkich. W maju jest w końcu Dzień Matki ... i trzeba to jakoś uczcić ... np. zachodząc w ciążę. Co Wy na to? :-D

matylda, bzzz, vane76, mi mi, konwalia - super, bardzo się cieszę!!! czy ktoś do nas dołączy?

ja od dzis zaczynam odliczanie do transferu, wreszcie przyszła @... niech nasze śnieżynki będą silne!!!

a wysokobetkowym Kasiom przesyłam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodora
czuję się póki co bardzo dobrze, też boję się upałów, ja już przytyłam 10kg a wiem że tego tak nie widać, brzuszek nie taki aż duży, no ale jeszcze 3 miesiące do końca :), a może pochwalisz sie swoim brzuszkiem ??
powiedz mi czy miałaś robione USG tak koło 25tc ? bo moja mała w tym tygodniu ważyła 703g i cos mi się wydaje jaoś tak mało, bo wymiarami jest gdzieś w ogóle jakiś tydzień do tyłu :/
Nic się nie martw o małą , dzieci różnią się czasem wagą i wielkością a rodza się takie jak potrzeba , teraz usg będę miała w 28 tygodniu i póki co z tych usg które miałam to z kolei moja jest jakby tydzień do przodu . Także widzisz jedna w tą , druga w tamtą ....ech za kobietkami nie trafisz. Na usg z 20-21 t.c. mam wagę 415 gram , więc twoja córcia chyba jest ok. :) ...na pewno jest dobrze .Ja przytyłam 8 kg. ale mam brzuchol jakis taki duży , mam podobno dużo wód więc może dlatego albo taki mój urok haha. Jak zrobie sobie jakieś ładne zdjęcia to też się tu pochwalę .Buźka.

bkasia , kasia 30 - wooow świetne nowiny i meeeega gratulacje :))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki kochane tez tak robilam jak anija przypomnialam sobie, z tych nerwow zapomnialam ale bardzo dziekuje,ze odrazu mi odpisalyscie w srode mam punkcje i juz oczywiscie juz mam metlik w glowie,sciskam wszystkie

reklama
kochane, dziękuję za kciuki ;-)
Ja po wczorajszej wizytce szczęśliwa, i uspokojona (chociaż pewnie znowu za niedługo zacznę się denerwowac :-) )
Widziałam wczoraj maleńkie ludziki w moim brzuszku, machały do nas rączkami i nóżkami,słyszałam bicie dwóch maleńkich serduszek, no po prostu dwa małe cudziki :laugh2:
Widoczek najcudowniejszy na świecie!!!!
Teraz niech tylko rosną i rosną bo czekam na nie z utęsknieniem :D

Wczoraj był mój 11 t c a maluchy mają już rozmiary jak na 11tyg i 4 dni, tak więc rosną prawidłowo. Lekarz od razu zrobił badanie przeziorności karkowej i jeden maluch ma 1mm, a drugi 0.7 mm, podobno to bardzo dobrze :)
Podglądając wczoraj z mężem te nasze fasolki uznaliśmy że chyba jednak będzie parka, bo jeden fasolek jest 2mm większy i strasznie rozrabiał, machał łapkami i nóżkami i odstawiał jakby taniec brzucha :rofl2: , a drugi mniejszy i spokojniutki. Pomachał do mamusi i tatusia ale dużo spokojniej niż braciszek he he.

Wszystkim z całego serducha życzę takich widoczków!!!!

niestety nie umiem wkleić fotek bo wychodzą mi takie baaardzo duże:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry