reklama

Kto po in vitro?

reklama
OlaSzy 3mam kciuki za drugą betunie:-) a potem pęcherzykowe, serduszkowe:-p

Bziumelka wiem, i tez w ukryciu podczytuję was, ale tam bardzo zaawansowane ciiężarówy są bo już 30tydz, prawie na wylocie:-p

Emenems jak na razie nie widzę tej siły co na początku. To moje już drugie ivf, wiem, ze niektórzy twierdzą że to nie dużo ale te 3 transfery dały mi po psychice. Nie mam mrozaczków, więc będę musiała zaczynać od nowa...

Daria - wysyłałam fluidki ciążowe, więc szykuj się mamuśka - ale nie miej później pretensji jak zaczniesz przechodzić mdłości;-) i spuchnięte piersi to dobry znak :) U mnie dzisiaj 9 dpt a piersi - miseczka większa :D Kiedy robisz betę? :)

kate - a Ty za dużo się nie martw. Pozostaw to sobie na czas, gdy Twoje dziecko skończy 15 lat i zacznie się wieczorami wymykać z domu;-) Wszystko jest dobrze i będzie dobrze! Wierzę w Twoją fasolkę i zobaczysz, że wszystko z nią jest dobrze!

a ja zaraz będę jechać na drugą betę:tak:

bet mogłabym zrobic juz dzis tak naprawde bo mialam podana blastke 1bb i dzis 7dpt...ale boje sie i chyba wytrzymama do 14dpt czyli do 16 kwietnia do wizyty..;)OlaSzy napewno niebede miec pretensji o mdłosci które przyszły w paczuszce ;) hehe a mam nadzieje ze w pakiecie z ciążą wysłałas i mdłosci hehe;)
Kate_p7 zrobiłabym dzis ....ale mam egzaminy w weekend i chce je chyba wspokoju przejsc...aniedaj boze sie nie uda to po moich egzaminach w weekend...a tak zyje jeszcze nadzieja

Dziewczyny dopisze wszystko do kalendarza jak będę w domu :) ja szykuje się na jutro i spędzam dzisiaj wieczór na przyjemnosciach które mam nadzieję będą mi zakazane przez najbliższe 9 miesięcy :) zatem mam czerwone winko i świeczki i będzie długa gorąca kąpiel :) tym razem zmieniam nastawienie - nie doszukuje się dziury w całym, nie nastawiam negatywnie, wierzę w ciążę i cieszę się nią :) oby tylko była, a jak nie to za miesiąc kolejna próba :)

Beti- gratuluję, kiedy powtarzasz badanie
Pigwa- kciuki za wysoką bete
Tola - zrób bete, i może idź do innego gina
Kate_p7- będzie dobrze nie przejmuj się to już 7 tydzień uwierz w swojego już dużego kropka :tak:
OlaSzy - trzymam kciuki za dobry wzrost bety :-)
Sykatynka - kciuki za jutro za krobka żeby uwił sobie gniazdko na 9 miesięcy :laugh2:
A mnie dziś boli podbrzusze, takie " rozdymanie " macicy, pierwszy raz tak mam, miała któraś z was tak?, może to od estrofenu bo biore 2 tab. Wczoraj endo 9 mm a transfer w sobotę, nie za późno? :crazy:

reklama
kate_p7 - widzę, że dziś u Ciebie hormony szaleją ;-) Kobieto "cycki do przodu" jak to zwykłaś mówić :-D stawiam Cię do pionu - jak tam Twoim instynktom nie wierzę - już Ci to mówiłam. Więc proszę zacznij wierzyć w kropka - a w sumie to już w swoją fasolkę ;-)
Ja dziś popłakałam się na Zaplątanych, których oglądałam już setny raz - przyszły do mnie sąsiadki (7 i 4 lata) no i nie było mowy, Zaplątani musieli być! ;-)

sykatynka - trzymam kciuki za jutro! Coś czuję, że za 2 tygodnie będziesz szukała chętnej do prowadzenia kalendarza! :-D

calineczkaa - coś się stało? Hess mówiła, ze się źle czujesz. Co tam laska się dzieje? Wszystko ok u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry