Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
annemarie i może słusznie, bo jak ja zaczęłam czytać, to pojawiały się coraz nowsze pytania i tak się czyta i czyta to się człowiek martwi ehh ja się martwię jutrem, idę pooglądam jakiś serial i byleby do jutra.
sykatynka jakoś żadne z usg mnie wzruszyło. Za każdym razem jest stres a potem oddycham z ulga i już jest po badaniu. Jutro pewnie będzie podobnie czekanie na wyrok, albo dobre wiadomości. Jedyne co mnie zdziwiło, miałam jakoś usg tydzień po tygodniu i zobaczyłam tak dużą różnicę w rozwoju ze aż zdziwiłam się jaka z nas zaawansowana konstrukcja:-) Mam nadzieje że będzie dobrze, bo jak nie to nie wiem co zrobię :-( ehhh ide spac przestane dziecko stresować
Emenems ja jestem po trochę innych przejściach niż ty wiec podchodzę do tego asekuracyjnie, więcej mnie to kosztuje. To jest jak wypadek autem kiedy jeździsz normalnie nie myślisz o tym ze może ktoś w Ciebie wjechać, czujesz się bezpiecznie. Jednak gdy to się zdarzy, już nigdy nie poczujesz się tak bezpiecznie jak przedtem. Dlatego nie sugeruj się mną:-)