Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a do trzech razy sztuka.
poza tym masz jeszcze 4 mrozaczki, któryś z tych 7 zarodków musi dojść do blastki. Największe szanse mają te podane teraz
bierzesz jakieś wspomagacze? acard?polecałabym lepsze ukrwienie i odżywienie endometrium...długi czas przed tobą i pełno nerwów. Czasem ludzie mają tylko jeden zarodke i się udaje, ja wierze ze taki musi być
a czemu nie hodujecie do blastki?
A co zarodków i tego ze maja większe szanse na przeżycie to nie prawda bo zarodek do 4 doby bodajże wędruje w jajowodzie i dopiero w 5 dniu ląduje w macicy, gdzie warunki są inne niż w jajowodzie. Aczkolwiek nie ma dwóch takich samych zarodków i nie da się jednoznacznie wszystkiego porównać, wiec są dwie teorie ze na szkiełku niby maja bardziej hardcorowe warunki, a druga ze warunki mogą być łagodniejsze niż w ciele kobiety. Jedno jest pewne mrożenie zarodka składającego się z 4 blastomerów jest dla niego bardziej szkodliwe niż blastocysty która jest już bardzo zaawansowanym tworem komórkowym. Teorie teoriami ale prawo prawem. Czy słuszne jest zapładnianie tylko dwóch komórek i podawanie dwóch zarodków jeżeli sa? jest to bezsensem, ale znaleźni wytłumaczenie na to we Włoszech, bo tam jest ograniczenie do zapładniania tylko 2 oocytów....;-)Ale jak PiS dojdzie do władzy to u nas tez tak będzie
wiem ze gdybysmy wszystkie byly tak obsiup w ciazy to nie bylo by wogole tematu. U mnie jest o tyle dobrze ,ze zamrazaja tyle ile sie da,a transferuja do 3 ,mozesz 4 ale to tylko na twoja odpowiedzialnosc. Tak to wyglada bez kasy chorych,z kasa jest tez jakies badziewie,nie wiem nie uzywam tej firmy w kwestii dzieci.;-);-);-)Powiem szczerze,nie chce sie w ten temat wciagac bo mi kompletnie odbije.:-):-):-)