reklama

Kto po in vitro?

uhuuu,dzwonili z Labolatorium:-):-):-):-) jestem taka happy ze musze sie pochwalic(sorry)

Z 14 komorek,jedna padla od razu,zostalo 13 ,9 z nich bylo duzych i dobrych ,zaplodnilo sie 7, 4 pingwiny i 3 jutro zabieramy do domu. :tak::tak::tak:Nie umiem Wam tego szczescia opisac:-)

reklama
annemarie a nie mówiłam o klęsce urodzaju:-p to potencjalnie 2 dzieci Ci się szykuje:-p

madziulek kurcze to ty krwotoki czy lekkie krwawienia masz, bo jak lekkie krwawienia to wkładki wystarcza...kiedy jedziesz na ostry? a akcja serduszka była wczoraj, bąbel się ruszał?

Cześć kochane,
oto kalendarz :)
MAJ

14:Bety72 - scratching endometrium
14: niebajka - wizyta kontrolna
15:Kate_07 - usg genetyczne
15: annemarie - udany transfer
20: Hess - wizyta kontrolna przed crio
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
25: GizaS - spotkanie z maluszkiem na usg
26: Hess - udany criotransfer w Dzień Matki :)
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer

CZERWIEC
02: Tola32 - wizyta u immunologa
02: Agapl - wizyta kontrolna i początek stymulacji
03: Bunieczek - spotkanie z synusiem przez USG
06: GizaS - połówkowe
16: kwiatuszek - wizyta w Novum

Dariaa - histeroskopia i sctratching endometrium
Bety72 - criotransfer

LIPIEC

01: Tola32: wizyta u drugiego immunologa

Dariaa - criotransfer

Kate wczoraj miałam krwotoki , była cisza i w przeciągu 2,3 sekund zalewało mnie tak ,że do izby dojechałam cała przelana , ciekło mi po nogach ... przepraszam za taki opis , nic przyjemnego... było ich w sumie koło 5 , 6
Doktorek zbadał mnie , szyjka twarda , wszystko zamknięte, na usg zobaczył malucha ruszał się i serduszko biło, był również krwiak. kazał brać duphaston i leżeć w domu....
od 21 wczoraj wieczorem miałam krwawienia jak okres , teraz odpukać jakby krwawienie ustało od rana , ale msze gdieś jechać by potwierdzić ,czy wszystko ok bo zwariuję ......

Madziulka - daj znać jak tam po wizycie, trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki, oby skończyło się na strachu...
Emenems - uważaj tam na siebie, nie przemęczaj się... ja dziś SIEDZĘ ;) ale wszystko wykonuje w zwolnionym tempie :) i ciekawa jestem, jakiej jakości będą moje dzisiejsze tłumaczenia pisane po relanium ;P
Kiki - w czerwcu będę w Rybniku bez tzw. ogona czyli bez rodzinki i psychologa siedzących mi nad głową, więc mam nadzieję, że tym razem się uda!
Słuchajcie, a mam jeszcze takie pytanie - zakłądając, że nadal mam się oszczędzać, to nie mogę dźwigać, ale co to znaczy dźwigać, jakie ciężary wchodzą a jakie nie wchodzą w grę?

Madziula, dobrze, że krwawienie ustało, może krwiak się oczyścił, ale koniecznie skontroluj co i jak... i naprawdę leż i oszczędzaj się, nie wstawaj w ogóle poza wizytą w wc i wycieczką do lekarza....

Sykatynka- prosze Cie nie przenos mebli z punktu A do B,a wszystko bedzie cacy.;-).A oszczedzac znaczy tez zdrowo sie odzywiac ,nie naduzywac, porzadnie spac, nie denerwowac sie,...taki troche egoistyczny ciazowy stal zycia.;-);-);-):-)

Madziulek no to faktycznie przebrzydły krwiak się oczyszcza i tego będziemy się trzymać, dziwne że wcześniej nie zauważyli go bo może stąd te plamienia wcześniej :wściekła/y:. Daj znać jak pójdziesz na dyżur, będę trzymać kciuki za kropka jak się rusza to jest raczej dobrze. No i leżeć w łóżku, tylko na siusiu wstawać:-p Chyba początek ciąży będziesz miała do d.... ale potem pójdzie jak z płatka:-)

sykatynka tłumaczenia będą przednie:-D najlepsze jak dotąd :-p

reklama
Annemarie - na szczęście wszelkie przemeblowania zrobiliśmy tydzień temu :) na sen nie narzekam, bo dzisiaj spałam do 9.30 a usnęłam na kolanach mężusia na wczorajszym meczu, więc jakość niedługo po 22 ;) na szczęście kochany dba o mnie jak nigdy, zrobi wszystko, aby maluszek był bezpieczny :) więc nawet mi gotuje!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry