reklama

Kto po in vitro?

Emenems dopiero zobaczylam Twoj tescior:D piekny!!!

Bety to masz wycieczke z zielonej... w dodatku na sobieskiego niby prosta droga z kliniki, ale po drodze remont wiec korki Cie nie ominą... zwlaszcza o tej godzinie:(
Ja mam na 14.20 i lece po mojego M do pracy na predkosci:)

reklama
od nocy krwawienie mniejsze przypomina okres , już mnie tak nie zalewają krwotoki , ale ciągle jest .....
poczekam do południa i pojadę na izbę przyjęć znowu jak nic się nie zmieni....po wczorajszych krwotokach jestem jeszcze masakrycznie słaba .... mam nadzieję ,że maluch trzyma się mocno i jest tam jeszcze....

Madziulek ja mialam tez mcne plamienia na poczatku ciazy ale lezalam i bylam w szpitalu potem za pare tygodni znow mialam i bylam w szpitalu.. trzymam kciuki! Bedzie dobrze!...

Bety ladne dwie grube krechy! ;-)po cichu gratuluje ;-)

Dzieki Bety - a czemu nie wskazane? W klinice kazali mi chodzic na wycieczki jak najwiecej albo lekki jogging. Ja codziennie chodze w gory - dzis to łatwiej nawet bo po schodach :)
Pogoda piekna!

Wiesz co tak kiedyś słyszałam o tych schodach ale Ty najlepiej znasz swój organizm. Ja przy pierwszej ciąży robiłam wszystko a nawet miałam więcej zapału i sił. Malowanie w 8 mc i mycie okien, podłóg na kolanach i sezon ogórkowy. przez kilka dni całymi wiadrami nosiłam ogórki i zaprawiałam je. Teraz to będę dmuchać na zimne

Witam ,

moim zdanie ciaza to nie przewlekla choroba i trzeba normalnie zyc .Specery,,plywanie,powietrze sa bardzo wazne i wskazane.Nie mowie o maratonie i plywaniu wyczynowym.A jak sie ma popie...yc to sie i tak popiep..y. Nie wygramy z natura.:-(.Takie moje prywatne zdanie;-)

reklama
"Annemarie ciasto, ciasteczko, ciastunio
happy.gif.pagespeed.ce.LIkchqCFGu.gif
juz lece tylko gdzie pyszności rozdają? swoją drogą ja to myślałam ze ty jakaś 30letnia seniorita jesteś a tu dziecie już 15letnie, no chyba ze wpadka za młodu
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
"

Kate-p7 musisz sie pofatygowac za zachodnia granice,prawie pod Holandie tam czekaja ciastka,stalatki i inne rzeczy, nim dotrze Emenemes czy cos tam:tak: bedziemy juz obrzydliwie objedzone,:-D:-D:-D. A moje dziecko to jakby nie patrzec...wpadka:szok: z mojego pierwszego malzenstwa. W sumie bylo zakonczone,ale postanowilismy cos jeszcze probowac ratowac:szok::szok::szok:. Malzenstwa nie uratowalismy (i Bogu dzieki) ale za to mam Jana i tez Bogu dzieki:-):-):-).A jestem ryczaca 40 ,czuciowo;-) 25 i chce mi sie zyc jak nigdy wczesniej.Mojej jajowody sa tylko innego zdania postanowily sie w cholere posklejac i dlatego wyladowalam tutaj i w klinice.W sumie wcale nie jest zle:tak::tak::tak:.Poznalam cale mnostwo zyczliwych i wspanialych ludzi.Jest i bylo warto.:happy::happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry