Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane moje, wrzucam kalendarz już dzisiaj, bo jutro nie będę miała czasu... Jestem już w Opolu, mam w hotelu piękny pokoik z widokiem na Odrę i za chwilę zalegam z nogami w górze....
Straszliwie się boję wtorkowej bety, tak bardzo bardzo bardzo chciałabym, żeby się udało...
Cycki bolą mnie straszliwie, ale to pewnie wina lutki, czasem coś ciągnie, czasem nie ciągnie, nie mam pojęcia, czego się spodziewać...
Annemarie - a ty kiedy testujesz?
MAJ
19: Sykatynka - beta (miejmy nadzieję, że wysoka)
20: Hess - wizyta kontrolna przed crio
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
25: GizaS - spotkanie z maluszkiem na usg
26: Hess - udany criotransfer w Dzień Matki
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa
Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer
CZERWIEC
02: Tola32 - wizyta u immunologa
02: Agapl - wizyta kontrolna i początek stymulacji
03: Bunieczek - spotkanie z synusiem przez USG
06: GizaS - połówkowe
16: kwiatuszek - wizyta w Novum
Dariaa - histeroskopia i sctratching endometrium
Bety72 - criotransfer
LIPIEC
01: Tola32: wizyta u drugiego immunologa
Dariaa - criotransfer
badanie kontrolne ale nie betę? nie rozumiem...
https://www.youtube.com/watch?v=tNM3lV1Bez8
Do posluchania na niedziele....dla wszystkich znerwicowanych,zestresowanych przyszlych mamPosluchajcie, wylaczcie sie z calego swiata...nie ma cudowniejszej piosenki
![]()

Dziewczyny...jak u Was rozłożyła się czasowo cała procedura in vitro?
Czeka mnie długi protokół; biorę Ovulastan od 13 maja a 27 mam wizytę 1W. Wiem, że jest to kwestia dosyć indywidualna, ale wolałabym wiedzieć ile to potrwa i mniej więcej kiedy czeka mnie punkcja i transfer, bo czerwiec u mnie w pracy do gorący okres, dodatkowo zaczyna się sezon urlopowy i moja absencja będzie nie mile widziana..[/QUOTE
Najki-za duzo Ci nie moge powiedziec ,bo zdaje sie ze w Polsce dlugi protokol wyglada troche inaczej niz w DE ,ale w sumie to ok.3 tygodnie z zycia wyjete:-)