reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki to ja się wtrącę co do leków :):)Jestem farmaceutką i spokojnie możecie kupować leki importowane:)Różnią się właśnie tylko opakowaniem:):)Warto czasem spytać w aptece nawet czy nie mają tańszego z importu bo nieraz nie porponują poprostu. U mnie w aptece często zamawialiśmy te tańsze i ja je sama brałam.....także spokojnie:)

szarlotka80; - ale jesli chodzi o lek na katar czy jakies witaminy to ok, a tu chodzi o duphaston,dotyczy to wszystich lekow?, to jest to samo tylko przepakowywane w pudelka z j.polskim?, dobrze mi babka powiedzia w aptece?, kurcze nie wiem sama cena atrakcyjna ale jak sie nie uda to na nie zwale pewnie......zreszta na wszystko bede zwalac jak sie nie uda, nawet na pogode!!!!!!!!

iniia i gucia - trzymam za Was kciuki, myślcie pozytywnie :-)
iniia - nie ma reguły, jesli chodzi o zagnieżdżanie, każdy organizm jest inny, zarodki też się od siebie różnią,
teoretycznie może miec to miejsce około 6, 8 dnia po transferze, czasem towarzyszy mu plamienie, czasem nie...

Dziewczynki a ja mam takie pytanie: mniej wiecej w którym dniu cyklu jest punkcja a w którym transfer??albo jak wybieraja czas punkcji i transferu? Bardzo proszę o odpowiedź.

ISIA 25 protokół długi: ja miałam zastrzyk wyciszające w 21 dc, po 2 tygodniach zaczęłam stymulację, która akurat u mnie trwała 12 dni, ale czasami jest krótsza, a czasem dłuższa (np.: 10-14 dni). Następnego dnia wieczorem po zakończonej stymulce dostałam zastrzyk pregnyl, czy jakoś tak- na ostateczne dojrzenie jajeczek i po 36 godzinach od tego zastrzyku miałam punkcję. W trzeciej dobie od punkcji miałam transfer- ale tu też jest różnie, bo czasem nawet podają zarodki w 5 dobie, a czasem już w 2.
Mam nadzieję, że trochę pomogłam, aha i po tym zastrzyku wyciszającym na początku, musi wystąpić @, a potem już się nie bierze pod uwagę Twojego cyklu, bo jesteś stymulowana z zewnątrz....

reklama
Hejka! Własnie miałam pytac, ale iniiiia po czesci odpowiedziałas na moje pytanie...wiec tak 17.06 koncze brac antyki , zastrzyki wyciszajace mam do 24.06 kiedy moge sie spodziewc @? od 25.06 mam zacza stymulke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry