reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lolitka, o ile dobrze pamiętam, będąc w programie MZ muszą czekać do 5 doby i wtedy dopiero mrozić.. takie przepisy ;/

Olaszy: powaznie? Ale masakra. Juz jak zrobia jakies prawo to bez sensu

Anika: z taka iloscia i jakoscia trzeba czekac max do 3 doby

Hess - cholera nie tak miało być :-( naprawdę myślałam że tym razem będzie inaczej. Bardzo mi przykro, nie poddawaj się ;-)

Aniko - &&& za Twoje zarodeczki ;-)

Jeszcze nie przrczytalam całego dnia dzisiejszego ale postaram się nadrobić :-)

Hess to twardzielka - pewnie, że się nie podda :tak:

anika gratuluje :) kciuki!
Najki. Zbadaj progesteron przed samym transferem... Gdzies 3 dni przed. Mierzenie go teraz nie ma duzego sensu skoro od mierzenia do transferu masz 10 dni

lolitka, emi - myślicie, że jest taka potrzeba? Dr nie mówiła już nic o badaniach. Godzinę przed crio mam tylko konsultację i tyle.

kciuki za jutrzejsze dziewczyny! Tola za Twoje endo, wyniki no i czekamy na datę crio :) OlaSzy za dobre wyniki, Maadzia27 za wizytę (ustalacie plan działania, tak?)

SIERPIEŃ:

27: Tosia32 - wizyta przed crio (podglądnie endo)
27: OlaSzy - badania kontrolne
27: Maadzia27 - wizyta kontrolna

28: moniusia - II weryfikacja
31: Bety72 - wizyta kontrolna
31: OlaSzy - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32, najki - criotransfer

WRZESIEŃ:

01: stacy - kontrola i kolejne słuchanie serduszka :)
01: Jessie - wizyta kontrolna i słuchanie serduszka
01: emenems - połówkowe :)
02: inga po - wizyta kontrolna (początek stymulacji)
02: sytkatynka - spotkanie z maluszkiem - połówkowe :)
04: najki - criotransfer
08: sykatynka - wizyta kontrolna
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)

PAŹDZIERNIK:

20:
Edenlayn - wizyta u położnej

Ostatnia edycja:
Jessie, ja z książek to tylko kryminały, ale one mnie trochę stresują, więc sobie odpuszczę ;D najbardziej odstresowuje mnie serial ranczo ;D non stop oglądam powtórki, aha i harry potter, ale film ;D

anika, no to super! trzymamy kciuki kochana za Twoje popcorniki :) :) :)

reklama
Do góry