Emenems
Fanka BB :)
Emi to może być woda, albo żelazo jak nadal bierzesz..
Biore biore biore dopiero za 2 tygodnie kontrola .. Nie pomyslałam o tym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emi to może być woda, albo żelazo jak nadal bierzesz..
kobietki, dziś 6dpt - a ja boję się iść zrobić betę
planowałam w poniedziałek (10dpt), ale chyba nie wytrzymam do po-weekendzie...chcę i nie chcę![]()
lolitka no ja mam nadzieje że dobije max. do 71kg, ale niższa jestem.. Chociaż pewnie to pobożne życzeniazostało mi jeszcze 10tygodni, wiec musi być min.+5kg co daje 72kg minimum..:-(
. Jego zdaniem mogło to być oczyszczenie po tym drugim zarodku bo dziś na USG nie było widać żadnych plamek. Ciekawa jestem czy to mogło być to?
Dzidziuś ma się dobrze, serduszko biło i się ruszał
. Mam obserwować co się będzie działo i w razie czego przyjechać. Pierwszy raz w życiu się tak bałam. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
. Zakładam sobie kłódkę na lodówkę, wtedy dobije do 71kg. Z drugiej strony, ja zdrowo to 11-12kg to powinnam "zdrowo" ważyć 74-75kg, ale ja mam magazyny na kp, duuuuzio magazynku do kp:-) wiec może się uda dobić do tych 71kg. Na razie poszliśmy na układ z M on nie pije piwka a ja nie jem słodyczy. Pewnie domyślasz się komu lepiej postanowienie wychodzi
emi no ja na pewno dobije do 68kg. Zakładam sobie kłódkę na lodówkę, wtedy dobije do 71kg. Z drugiej strony, ja zdrowo to 11-12kg to powinnam "zdrowo" ważyć 74-75kg, ale ja mam magazyny na kp, duuuuzio magazynku do kp:-) wiec może się uda dobić do tych 71kg. Na razie poszliśmy na układ z M on nie pije piwka a ja nie jem słodyczy. Pewnie domyślasz się komu lepiej postanowienie wychodzi
najki jest ryzyko jest zabawa:-) Jak się udało, cos powinno już być, jeszcze jest 30% szans ze beta pokaże się w 10dpt. Ale to nie rokuje dobrze... Zatem zrób, jakby co będziesz skakać z radości, albo nastawiać się na to ze to jeszcze nie ten czas...Ja osobiście lubię dawkować szok, ale decyzja należy do Ciebie. Możesz sobie cały czas żyć w błogiej nieświadomości, albo się stresować ze nic nie wiesz, albo się stresować ze zrobiłaś nie potrzebnie.. tak czy siak będziesz się denerwować. Bo raczej jesteś jak ja - wolisz mieć czarno na białym a nie jak Ci ktoś bajki wciska.
wóz albo przewóz! ale będzie dobrze - musi być, koniec i kropka.
i zdrowo;-)