reklama

Kto po in vitro?

reklama
cześć kochana :-) jak się czujesz?trzymam cały czas kciukasy mocno, puszczam tylko przy pisaniu ;-)ja jestem już zapisana na 26 do lekarza na usg no i zobaczymy na kiedy mi termin dadzą?

kciuki oczywiście się przydadzą ;-) chociaż ja nie wierzę że mogłabym zrobić coś takiego żeby było bardzo po mojej myśli - podchodzę do tego jak do lotto - nie ukrywam jednak ze gadam do fasolek jak nikt nie słyszy ;-)

Dziękuję dziewczyny:happy:
U nas zmiana planów, dzwonili, że transfer jednak jutro. Nie chcą ryzykować hodowli do czwartku, Cóż, chyba nie jest tak różowo jak przedstawiali to rano:dry:
Ale co ma być to będzie...a jutro będę już miała nasze dzieci:tak:

no i dobrze że już jutro zabierzesz do domku swoje dzieciaczki - bo gdzie im będzie lepiej jak u mamusi w brzuszku?!
pamiętaj - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iwka ja poprzednie wyniki miałam po godzinie wiec mozesz szybciej sprawdzic:-) musi nam sie udac!! a tel masz przede mna..a do kogo wogole chodzisz?? ja do szczyptanskiej...oczywiscie dam znac i czekam na info od ciebie :-)

zuzanka no to super, ze termin wizyty juz masz wyznaczony! do dzieła kochana :-)
lulin a zabieraj maluszki do domu po co maja tam siedziec same :tak:

Asiiek chodzę do Prof, a jak go nie ma do Szczypt.

Przespałam wyniki, zasnęłam czekając.

I powiem tak, po 4 latach starań, 6 nieudanych IUI, 2 ICSI nieudanych, zdecydowałam się na zmianę kliniki i przy moim 3 ICSI stał się mój mały cud!!! Beta powyżej 19!!!! Boję się zapeszać, ale cudzie trwaj!!!!! Trzymam kciuki!

iwka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!! moje ciche gratki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) oby dalej bylo tak pieknie!!!!!.
Teraz ja mam przed soba godziny czekania
Ale sie ciesze, ze Wam sie udalo :-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze długa droga. Beta musi przyrastać, potem usg serduszkowe. Radość i lęk jednocześnie.
Już chyba też powinnaś mieć wynik, co? Musi być dobry, miałaś super zarodki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry