missdior23
Fanka BB :)
Pruboje sobie właśnie przymoniec jak to było u !nie jak za pierwszym razem zaszlam w ciążęi z tego co kkojarzenia to też żadnych ale to zżadnych objawów nie miałam ...i w 9dpt zrobiła sikanca i były dwie krechy :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Proszę Cię. Nie grzesz! Niektórzy mają jedną albo żadnej. My jednak bardzo lubimy żyć w braku zamiast cieszyć się swoim dostatkiem. Kiedy przy kolejnych stymulacjach końskimi dawkami leku - po 375 Menopuru dziennie - produkowałam jedną komórkę, mega cieszyłam się że mam choć tę jedną. Bo jedna wystarczy.
Dlatego nie grzesz. Nie marudź. Ciesz się !!!
Ja naprawdę chcę się cieszyć z tego ale u Nas jest problem po stronie męskiej i lekarka mówiła, że teraz wszystko zależy od plemników a że rewelacji nie ma więc..... dooooopa
I wiem przepraszam, że tak grzeszę ale chyba po to jest to forum żeby się wspierać czy też wspólnie cieszyć..... zresztą co ma być to będzie już na to wpływu nie mam
Silvia ja wierzę że wszystko się jakoś ułoży, wiem że jest ciężko, masz prawo się wściekać i smucić. Nie będę ci mówiła żebyś się nie zamartwiała bo wiem że to nie możliwe. Wiem , że cierpisz i że bardzo to przeżywasz. Każda z nas przechodziła przez podobne lub te same sytuacje. I nie będę mydlila oczu że jest kolorowe bo mnie się udało, bo też cierpiałam, też wypłakiwałam się w poduszkę. Jedyne co mogę powiedzieć to że wszystkie trzymamy kciuki i serdecznie z całego serducha życzę Ci żeby się udało! Trzymaj się i się nie poddawaj. Walka jest najważniejsza.